Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Lost
Magiczne Forum > Kultura > Klan, Plebania, Niewolnica Isaura
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
Eva
jeee transfer wreszcie wzrosl do 49kb/sec!
Luna Lovegood
Podajcie mi jakiegoś linka, który działa, bo ściągnęłam 4 wersje podzielone na kawałki i w kazdej jakaś część nie działa. coś może trafić człowieka.
Eva
Coz, jestem w polowie odcinka i stwierdzam ze Kate jest glupia.
em
chociaż w zasadzie teraz jak się zastanawiam, to subplot była niezła smile.gif tj. Hurley/Sawyer, lolz.
a odcinek kiepskawy, bo nie było Bena wink2.gif
Avadakedaver
a mi się odcinek podobał. I stwierdzam że Sayid jest głupi i go nie lubię chyba. i ma za długie pazury
Eva
I <3 Sayid!
PrZeMeK Z.
A ja nie wiem, na co wy narzekacie.
Po pierwsze: że się ściąga długo. Pf... Mi się od środy rano ściągnął dopiero dzisiaj (eMule) i nie żałuję. Czekanie zwiększa przyjemność. Co to, jakiś wyścig - kto pierwszy obejrzy?
Do drugie: odcinek był fajny, a Kate wcale nie zachowywała się źle. Była wiarygodna i to się liczy. Wątek jej i Juliet był interesujący, choć początek się dłużył. Za to później, cała akcja z Cerberusem i tym błyskającym światłem... O co mogło mu chodzić? Dziwne. Ale ciekawe.
Wątek Sawyera był boski. cheess.gif Po prostu boski. "Lamest con in the history of cons" smile.gif Sawyer niechcący stał się liderem grupy, tylko ciekawe, czy zdąży sobie porządzić, nim wróci Jack. I czy Jack zechce ponownie być przywódcą.
No i mamy nowego członka społeczności. Wymiana Locke' a za Juliet. Ciekaw jestem, dokąd odeszli Tamci. I jak to zrobili, nie zostawiając śladów. Podziemnym tunelem?
Swoją drogą, rozbitkowie powinni się przenieść do wioski Tamtych. Sami pomyślcie: elektryczność, bieżąca woda, dach nad głową, zabezpieczenie przed Cerberusem... No, ten ostatni akurat plaży też nie nawiedza, ale mimo wszystko... To mogłoby być ciekawe.
Retrospekcja średnia, ale do obejrzenia. Ładne powiązanie dziewczyny Sawyera i Kate.

Edit: ciekawa teoria (nie moja): Czarny dym/Cerberus ma za zadanie likwidować osoby niebezpieczne - a wykrywa to po poziomie adrenaliny czy też ogólnej nerwowości. Najpierw skanuje taką "nerwową" osobę (Eko, Locke, Juliet), a gdy już przeanalizuje dane, podejmuje decyzję i wraca, by dokonać egzekucji (bądź nie). To by w sumie pasowało, prawda?
Avadakedaver
a mi się wydaje że są dwa potwory na wyspie. przecież kiedy widzimy ten dym, to nie ma błsyków ani mechanicznego dźwięku tupotu elektornicznycj kończyn, za to kiedy to wszystko słyszymy to nie pokazują 'sprawcy'
vold
Hm, no spoko odcinek, ale już łączenie wątku tej Cassie przez Sawyera i Kate to ech, wymuszenie już totalne [nie będę wspominał o pokrewieństwie Claire i Jacka wink2.gif]. Natomiast zastanawia mnie co z Lock'iem. Czy będzie teraz współpracował z 'onymi'? I czy oni przenieśli się na tą drugą wyspę?
Poza tym Juliet bym nie wierzył.
Eva
Wlasnie, mam nieco mieszane uczucia jesli chodzi o Juliet. Z jednej strony lubie ja, jej powierzchownosc kaze mi jej wierzyc, z drugiej natomiast mam pewne wątpliwosci co do jej uczciwosci. Przyszlo mi nawet na mysl, ze to Ben, zwazywszy na relacje laczace Juliet z Jackiem, kazal jej zostac. Ujmujac to inaczej, Juliet zostala swiadomie left behind. Czesc grupy moze jej nie ufac, ale zaufanie Jacka to w pelni rekompensuje.
murof
Dla mnie dobitnie mówiła o tym ostatnia scena, kiedy to Jack z Juliet szli przodem, zaś Kate i Sawyer za nimi. Jack chyba troszeczkę stacił głowę, niestety...
Avadakedaver
sayid chyba.
a mi się zdaje ze ona zamieszka na na plaży i będzie dzieciom robiła kanapki :mg:
vold
Eva - mam podobne uczucia, w sensie też sądzę że mogła być left behind specjalnie, w ogóle skąd ona miała te kluczyki, no bo powiedziała że 'nie chciała zostać zostawiona', ale nic więcej nie wytłumaczyła. Swoją drogą zawsze działania Juliet były jakieś krzywe.
Dla mnie Jacka to mogliby nawet zastrzelić, byleby Sawyer wyszedł na peirwszy plan wink2.gif
Eva
Racja racja, w ogole zauwazylam ze publika LOST'a dzieli sie na dwie opozycyjne grupy - Ci od Jacka i Ci od Sawyera xD
Avadakedaver
pewnie miała kluczyki bo jej dali do kieszeni, ale wiedziała, że gdyby się rozkuła to kate by ją zostawiła. ale wtedy pojawia się pierwsze pytanie: skoro dali jej kluczyki żeby się rozkuły to po co w ogóle je skuwać?
Eva
Juliet gapami karmiona nie jest, obrotna i zaradna z niej baba - sama sie do Kate przykula. Problem tylko polega na tym, kto Kate przeniosl tak daleko od obozu odersów, bo mimo ze obrotna baba z Juliet to troche mi trudno uwierzyc ze tachala ja na plecach pol wyspy.
Avadakedaver
może po drodze ich zostawili xp
vold
Nie no ja stawiam że wszyscy przenieśli Kate, Juliet była specjalnie położyła się obok niej i skuła się z nią kajdankami. A co udawac nie mogła ? wink2.gif
Luna Lovegood
A mi się i tak najbardziej podobało, jak Kate wykręciła Juliet rękę. Żeby se nie myślała, że z nią to tak łatwo. A scena z Sawyerm była bombowa:D Ale niestety Jack wraca, więc fucha mu przeleciała przed nosem.
QUOTE(Eva @ 07.04.2007 11:07)
Racja racja, w ogole zauwazylam ze publika LOST'a dzieli sie na dwie opozycyjne grupy - Ci od Jacka i Ci od Sawyera xD
*

Chyba masz racje na początku lubiłam ich obu, a nawet bardziej jacka ale teraz Sawyer jest górą.
Eva
Ej no sorry, scena wykrecania reki byla dla mnie potwierdzeniem infantylnosci Kate xP
Ludwisarz
Cześć murof wogóle smile.gif
Myślę, że Juliet rzeczywiście jest specjalnie Left Behind. a) nie zrobila nic złego za co mieliby ja zostawiać (no chyba, że pamiętliwi są i to ta kara, którą wtedy Ben jej wycofał) b) świetny łacznik i szpieg c) wykorzytuje zaufanie Jacka d) pozna plany naszych e) kluczyk miała f) jak tylko Kate wyciagnela jej scyzoryk i go otworzyla - Juliet momentalnie chwyciła ją za rękę - czyżby nie spała tylko udawała, że ją też gazem porafktowano?

A ja jestem zwolennikiem Shannon, a szczególnie gdy opalała się na plaży. I wogóle trochę jej infantylności brakuje w tym serialu.. I jak ślicznie wsłuchiwała się w sygnał nadawany przez grupe Rousseau smile.gif

Teraz już odcinek za odcinkiem coraz mocniej ma być, więc BEWARE!

I wogole. Cos malo ich uciekalo z tych Barakow. Mniej wiecej tylu co bylo w Hydrze . Natomiast zdecydowanie mniej niż tylu ilu było przy FAKE DOOR (Bea Klugh, lista, Michael), mniej niż przy kopaniu kamieni obok Hydry, i ZDECYDOWANIE mniej niz w S03E01 gdy prowadzili sielskie zycie. Where the hell is stara babcia ktora czytala ksiazke w 1 odcinku, bo taka cholera mi sie kojarzy, tylko czy dobrze...Nie pamietam.
Zeti
Odcinek lepszy od ostatniego, ale gorszy od 11. Ocena P
Dlaczego Jack spał tak długo?
Czy Juliet udawała? Czy będzie szpiegiem? Te jej bójki z Kate były cudowne
Może by tak rozbitkowie wzięli się wszyscy i poszli do baraków i zamieszkali tam wink2.gif
I co inni zakładali na twarze?
Rysiek_Kowal
QUOTE(Zeti @ 07.04.2007 22:21)
I co inni zakładali na twarze?

lol
maski przeciwgazowe?
Zeti
Tylko po co? Pojemniki wrzucili, i zamknęli drzwi, więc jakiego gazu się obawiali?
Zeti
Ranking odcinków 3 sezonu
em
to ja albo jestem rozdarta, albo do żadnej nie należę :> tzn odpowiadała mi dotychczasowa sytuacja, Jack tam u Othersów, Sawyer tu na plaży smile.gif

edit. a pff, skończyłam czytać topik na końcu poprzedniej strony. więc oka.
zeti, nie ma białego?
Luna Lovegood
QUOTE(TimmY @ 07.04.2007 20:33)
A ja jestem zwolennikiem Shannon, a szczególnie gdy opalała się na plaży.
*

Facet... dry.gif
Avadakedaver
skąd wiesz? może lesba tongue.gif
Luna Lovegood
No tak w końcu nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie biggrin.gif
Eva
ojejujej.
Avadakedaver
user posted image
oto Xerxes z "300" i nasz buried Paulo.
grany przez tego samego aktora.

podobny, nie?
Eva
ihihihihi slodziak.
ale sie musial dosolarzyc! pewnie jak na tym piachu lezal to przyjal ta opalenizne urocza.
Ludwisarz
I musial zgolic brwi.

Luna Lovegood - zastanawiam się co jest bardziej dziwne dla dorosłego (sic!) mężczyzny - podziwiać piękno harmonijnego kobieciego ciała czy też nie podziwiać.
Zeti
Shannon była najlepsza, te jej włosy... blush.gif
Eva
szanon byla glupiutka i poderwala mi sayida ale w sumie szkoda niuni ;>

a luna po prostu jest jeszcze mala i nie lubi jak faceci sie interesuja ladnymi paniami z telewizji a nie nia.
Ludwisarz
Ej. No 16 lat ma hejże.
Ale i tak to słowo i jeszcze ta emotikonka były boskie:

facet dry.gif

- powiedziała 35letnia singielka po przejściach, która każdy poprzedni mężczyzna po średnioudanej nocy rzucał.
Myśka
rolleyes.gif

paulo udal sie rodzicom.
jakies info kiedy dalsze czesci na axn?

em
w tą niedzielę not in portland.
a w czwartek z rana (dla tych, co ofkoz mają dostęp do neta, a nie siedzą gdzieś na rubieżach Mazowsza i piszą eseje pretendujące do miana naukowych) One of Us (3x16).
Avadakedaver
jaki not in portland?
Eva
na axn noob.
Avadakedaver
ou.

ni pomyślołem
Avadakedaver
Nikogo nie zdziwił fakt, że Kate z lockiem przeszli górą, ponad dźwiękową osłoną, a Dymek nie dał raqdy? bo dla mnie to jest jakieś popieprzone.
Zeti
dla mnie też.
Może jednak ta bariera miała chronić właśnie przed dymem?
Luna Lovegood
No właśnie, chyba w tym wszystkim o to chodziło. Co prawda Julia powiedziała :"Nie wiemy, co to jest, ale wiemy,|że nie lubi naszego ogrodzenia." To tak jakby to coś stworzyli po coś innego. A więc nie wiem ;d
Avadakedaver
skoro stworzyli dla ochrony przed dymem, to musieli wiedzieć, że nie przeleci górą.

a tak w ogole to ja sądzę, że ta bariera była tam znacznie wcześniej, w sensie że przed tymi \others\
others tylko ją wykorzystali.

Ludwisarz
bariere stworzyla dharma pana hanso oczywiscie. a wiec ben linus i jego familia nie moga miec pojecia WTF.
Rysiek_Kowal
co sie dzieje? nikt jeszcze losta nie ogladal? jak najszybciej nadrabiac zaleglosci bo strasznie duzo sie wyjasnia jak obejrzycie to bedzie o czym gadac :]
Zeti
ja konsekwentnie oglądne dopiero w sobotę
Eva
Ja pewno tez. Ale tylko dlatego ze mi sie do tego czasu sciagnie ><
Avadakedaver
ni się tym razem targa ładnie, tzn lepiej niż poprzednmio, ale i tak słabo. jutro wrócę z budy i będę oglądał.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.