Korneliusz Knot I Rufus Scrimgeour, Poczynania Ministerstwa Magii
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Korneliusz Knot I Rufus Scrimgeour, Poczynania Ministerstwa Magii
Zeti |
![]() ![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co można powiedzieć o działaniu Ministwrstwa Magii w V i VI tomie?
Ja myśle że Knot mógł posłuchać Harryego i oglosić powrót Voldemorta i zacząć jakoś nieudolnie działać to może byłby jeszcze ministrem (luuuuubie Knota) Scrimgeour nie powinien myśleć o Harrym jako maskotce może i będzie lepszym ministrem ale ma zupełnie inny stosunek do Harryego. Knot na początku szanowal Pottera, a Scrimgeour rozmawia z nim tylko dlatego żeby go namówić na poparcie Ministerstwa. Gdyby ludzie nie uważali że jest wybrańcem prawdopodobnie wogóle by z nim nie gadał. Nie uwierzył w powrót Voldemorta gdy przyszli do niego członkowie Zakonu. Ja jednak mimo postawy Knota w V tomie wolałbym go na stanowisku Ministra Magii -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(lolly @ 04.02.2006 11:57) Lupin zerknął na niego, po czym zwrócił się do Tonks. - Co mówiłas o tym Scrimgeourze? - Och... tak... no wiesz, musimy być ostrożni, zadawał Kingsleyowi i mnie dziwne pytania... Ciekawe jakie dziwne pytania? -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 17:37 |