[muzyka] Koncerty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Koncerty
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jeśli temat był to proszę o usunięcie
![]() Na pewno (albo przynajmniej : może) byliście kiedykolwiek na jakimś koncercie, koncertach, niezależnie jakiego zespołu. chciałem się dowiedzieć na jakich koncertach byliście, czy wam się podobało, jakie piosnki zagrali, i co tam jeszcze zapamiętaliście. Ja wypowiem się ostatni. |
![]() ![]() ![]() |
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Z tych koncertów, na ktorych byłam, najmniej mile wspominam zdecydowanie Pudelsów. Kurcze, zespół fajny, piosenki naprawdę dobre, ale postawa Maleńczuka na koncercie okropna. Kompletnie olewanie publiczności, mina wyrażająca totalne znudzenie i w ogole jakos tak... Dziwnie było. A mogło być fajnie.
Potem... Brathanki ;] Na koncert trafiłam przypadkiem i mimo że zespół zbyt ambitnej muzyki nie prezentuje, to bawiłam się rewelacyjnie. Potrafili (nie wiem jak jest teraz, chyba mają jakąś nową wokalistkę) naprawdę porwać publiczność, zachęcić do śpiewania i tańczeniam do zabawy. Na Elektrycznych gitarach też mogło być fajnie, ale ze względu na padający w ogromnych ilościach deszcz, nie było szaleństw. No a zdecydowanie najlepszy koncert i jedno z najwspanialszych wydarzeń w moim życiu to wrześniowy koncert Myslovitz. Po ośmiu latach słuchania tego zespołu w końcu zagrali u mnie w mieście i podsumować to można tylko słowem "Genialne". Po prostu niezapomniane przeżycie. Publiczność też była fantastyczna, znała teksty praktycznie wszystkich piosenek, śpiewała z wokalistą, tańczyła... Och, ach. W życiu taka szczęśliwa nie byłam jak wtedy, na tym koncercie. No i ten autograf Rojka (: A, no i pare lat temu, byłam na koncercie Just 5 ;p Ten post był edytowany przez Nimfka: 12.02.2006 20:00 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:48 |