Wiersze, poeci tutaj :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wiersze, poeci tutaj :)
Klaud ze Slytha |
![]() ![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Widzę, że na Fan Fiction namnorzyło się
nam od poetów
![]() No to tutaj umieszczajcie swoje wiersze ![]() Mają się tu tylko pojawiać wiersze i komenty do nich, z uzasadnieniem. Wszystkie komenty nieprzestrzegające tej zasady będą brutalnie usuwane, więc pomyślcie 10 razy zanim coś napiszecie (co tyczy się też innych topiców ![]() Temat przykleiłam ponieważ ludki mogą nie zauważyć go jak będzie na dalszej pozycji ![]() Ja pozwolę sobie umieścić swój wiersz. Ile warte jest życie? I tak sobie chodzę Po łąkach pełnych kwiatów Następuję komuś na nogę Zwiedzam miasto Kraków Tylko tyle w moim życiu robię Chodzę i myślę jak zmienić swoje życie Siadam przy stole, nalewam sobie picie I tak myślę sobie: Ile warte jest to życie? Mniej niż zero? A może tyci tyci? Nie wiem, niewiedza to ludzkie dzieło My korzystamy tylko z czasu który nam dano Zmienić jego biegu nie można Nadchodzi zima mroźna Po niej wiosna i lato Tak ten czas płynie A ja nadal siedzę w myśli gęstwinie... |
![]() ![]() ![]() |
agniesha |
![]()
|
||||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Kraków- tu tez mamy Dziurawe Kotły... Płeć: Kobieta ![]() |
ok, ale odpowiedzialnosci za urazy powstale w czasie czytania nie odpowiadam. Sami chcieliscie... (tylko prosz sie nie smiaqc przed konece, co?) ehem! ehem! (bez tytulu ![]() Uśmiechnęłaś się Ale Jakoś tak dziwnie Inaczej Blado Nie tak jak zawsze Promiennie Szczerze Szeroko Ten uśmiech Zawsze Mówił Dobranoc I dawał Spokojny sen Ale Nie teraz Ten twoj zimny grymas Ściga mnie Po nocach Czyżbyż... Czyżbyś już wkroczyła Na tę ostatnią Drogę? Jeśli tak Nie takie chciałam dostac Pożegnanie Skute lodem Przeżroczyste ręce W których wciąż Odbija się ta Twarz... (Krakow, 6 stycznia 2003 ) sami prosiliscie..... no to czytajcie i brechtajcie..... to ja juz sie treaz tu nie pokazuje pod tym nickiem, co? (tylko prosze o szczere komentarze ![]() -------------------- <brak czasu i pieniędzy na podpis>
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 14:30 |