Marzyciele
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Marzyciele
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Marzyciele
Niektórzy rodzą się z kalectwem marzeń jak bez ręki albo bez nogi spośród bajań starych bab ich dłonie sięgają zbyt wysoko. Zamiast żyć cicho i spokojnie z godnością, milczeniem i wiarą taplają się po same usta w metnym błocie niespełnionych snów czarni, pokrzywieni, bez oczu, mary z najgorszych koszmarów o gębach przeoranych krzykiem własnych pragnień i wiecznie pustych brzuchach, głodnych spełnieniem. Ten post był edytowany przez Sihaja: 17.12.2005 01:11 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Katon, mi też się podoba Twój wiersz na temat marzeń. No i odzwierciedla mniej więcej to co zawarłam we własnym. Śmieszne, jak różnie można wyrazić coś bardzo do siebie zbliżonego. Bo nasze wiersze, że tak powiem, pozornie znajdują się na przeciwległych biegunach. Ale to dobrze, Tuwimie.
Mary - przecież wiersze to tylko kwestia chwili, ulotnego momentu, w którym czujemy się tak a nie inaczej i chcemy wyrazić to a nie co innego. A co do marzeń - nieraz naprawdę nie są rzeczą dobrą. Ale to tylko moje prywatne odczucie. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 03:00 |