[muzyka] Koncerty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Koncerty
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jeśli temat był to proszę o usunięcie
![]() Na pewno (albo przynajmniej : może) byliście kiedykolwiek na jakimś koncercie, koncertach, niezależnie jakiego zespołu. chciałem się dowiedzieć na jakich koncertach byliście, czy wam się podobało, jakie piosnki zagrali, i co tam jeszcze zapamiętaliście. Ja wypowiem się ostatni. |
![]() ![]() ![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Heh, ciężko mi wymienić wszystkie koncerty na jakich byłam - naprawdę tego dużo. Ale spróbuję:
- Metallica - nic dodać, nic ująć - IRA (Rajd PK, dni Krzeszowic, albo innej wsi pod Krakowem)- dwa razy i dwukrotnie się rozczarowałam - HEY (Rotunda) - super atmosfera - Coma (Loch Ness, Juwenalia) - niewiele pamiętam;) - T. LOVE (Zakopane, Juwenalia, Rynek i parę innych okazji) - Strachy na Lachy (38) - Hurt - Kazik/Kult - nie policzę ile razy, bo tylko Chuck Norris umie liczyć do nieskończoności;) - Myslovitz (Władysławowo) - wakacyjna zdrada przekonań - Sistars (Chrzanów) - była niezła zabawa, z kumplem cały czas darliśmy się "Nie ma sesji na PK", licząc, że nasz apel ukaże się w TV. Niestety ekipy podobno nie było, ale nam na prawdę było wszystko jedno. A, i cały czas padał deszcz. - Akurat i dużo innych, których w chwili obecnej nie pamiętam;) -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:12 |