Rasizm
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Rasizm
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
zawsze mnie to wkurzało jak mało co, zawsze byłam sfrustrowana po próbach wyjęcia z osobistego słownika rasistowskich zwrotów mojego taty takich tekstów jak- ''kiedy widzę asfalta to przechodzę na drugą stronę ulicy'' albo ''miejsce bambusów jest na palmach'', a po ostatniej sobocie (patrz: piłka nożna) ten temat jest nawet popularny, więc pytam- jaki macie do tego stosunek?
(niby oczywiste, że mało kto lubi okrzykiwać się rasistą, ale komentując zachowanie Eto'o w sobotnim meczu z Saragossą- wielu ludzi na sport.onet.pl twierdziło, że należą mu się wyzwiska od Małp, a tutaj też nie wszyscy grzeszą inteligencją i tolerancją przecież...) p.s. trochę zastój tu ostatnio! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
rasizm. nie popieram i osobiście wk..wiwa mnie gdy jakiś debil huczy jak małpiszon obok mnie na sektorze.
ale rasizm niektórzy z 'nadprzyrodzonymi i paranormalnimi zdolnościami' potrafią znaleźć WSZĘDZIE. nawet na fladze olimpijskiej , bo jest na niej wyraźnia dysproporcja białego i czarnego. po za tym , jak powie się o murzynie 'czarny' , to chyba jeszcze nie rasizm , prawda ? zresztą , Eto też święty nie jest. ps. acha , trzaba też pamiętać , że przesadzenie pod hasłami 'tolerancja' i 'równouprawnienie' może doprowadzić do przechylenia szali w drugą stronę. ps2. a słyszał ktokolwiek tu chociaż o CZARNYCH RASISTACH? zapewniam , takowi istnieją. ps3. a kolonialzm to w sumie też powiązana i podobna bajka... -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 11:40 |