Rasizm
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Rasizm
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
zawsze mnie to wkurzało jak mało co, zawsze byłam sfrustrowana po próbach wyjęcia z osobistego słownika rasistowskich zwrotów mojego taty takich tekstów jak- ''kiedy widzę asfalta to przechodzę na drugą stronę ulicy'' albo ''miejsce bambusów jest na palmach'', a po ostatniej sobocie (patrz: piłka nożna) ten temat jest nawet popularny, więc pytam- jaki macie do tego stosunek?
(niby oczywiste, że mało kto lubi okrzykiwać się rasistą, ale komentując zachowanie Eto'o w sobotnim meczu z Saragossą- wielu ludzi na sport.onet.pl twierdziło, że należą mu się wyzwiska od Małp, a tutaj też nie wszyscy grzeszą inteligencją i tolerancją przecież...) p.s. trochę zastój tu ostatnio! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Wazna sprawa moim zdaniem - rasizm w internecie.
Bylo moze ktores z was na polskiej stronie Krwi i Honoru / Combat 18? Ja bylam i jestem zaszokowana. Przede wszystkim bezczelnoscia autorow strony, bo powiedzcie mi, jak cywilizowany czlowiek moze w miejscu publicznym, jakim niewatpliwie jest internet, zamieszczac dane osobowe tzw. 'zdrajcow rasy' badz homoseksualistow lub osob innego koloru skory zamieszkujacych w polsce z uwzglednianiem adresow a nawet numerow telefonu, do niektorych notatek dodajac zdanie 'niegrozny/grozny w bezposrednim starciu'? W dodatku obrzucajac ich przeroznymi obrazliwymi epitetami i jeszcze widzac w tym racje i slusznosc? Po sposobie wypowiedzi stwierdzam ze nie sa to zwykle lyse 'karczki', ale ludzie ktorym wpojono pewne zasady polszczyzny etc., natomiast co raz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze rasizm=glupota, a wielka jest roznica miedzy wiedza a rozumieniem. A co do samej strony, to sie powinno ja usunac. Jeden z 'newsow' QUOTE Tatarsko- muzułmańskie ście*wo zamieszkałe w Polsce jest oburzone publikacją karykatur swego proroka, kozo*ebcy mahometa, w Rzeczpospolitej. Turbany żądają oficjalnych przeprosin od redakcji gazety „Rzeczpospolita”. . . . Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 02.03.2006 21:59 -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Elvaralinde @ 02.03.2006 22:56) Wazna sprawa moim zdaniem - rasizm w internecie. Bylo moze ktores z was na polskiej stronie Krwi i Honoru / Combat 18? Ja bylam i jestem zaszokowana. Przede wszystkim bezczelnoscia autorow strony, bo powiedzcie mi, jak cywilizowany czlowiek moze w miejscu publicznym, jakim niewatpliwie jest internet, zamieszczac dane osobowe tzw. 'zdrajcow rasy' badz homoseksualistow lub osob innego koloru skory zamieszkujacych w polsce z uwzglednianiem adresow a nawet numerow telefonu, do niektorych notatek dodajac zdanie 'niegrozny/grozny w bezposrednim starciu'? W dodatku obrzucajac ich przeroznymi obrazliwymi epitetami i jeszcze widzac w tym racje i slusznosc? Po sposobie wypowiedzi stwierdzam ze nie sa to zwykle lyse 'karczki', ale ludzie ktorym wpojono pewne zasady polszczyzny etc., natomiast co raz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze rasizm=glupota, a wielka jest roznica miedzy wiedza a rozumieniem. A co do samej strony, to sie powinno ja usunac. Jeden z 'newsow' QUOTE Tatarsko- muzułmańskie ście*wo zamieszkałe w Polsce jest oburzone publikacją karykatur swego proroka, kozo*ebcy mahometa, w Rzeczpospolitej. Turbany żądają oficjalnych przeprosin od redakcji gazety „Rzeczpospolita”. . . . Elva - to nie jest polska trona b&H czy C18 , oni to nazywają poprostu REDWATCH. co najwyżej reklamują się pod szyldem Blood&Honour. Taa , tylko co to za 'honor' puszczać czyjeś dane osobowe bez jego zgody? ALE jak zawszze jest jedno ALE. Swego czasu -chyba- ANTIFA zrobiła podobny , o ile nie taki sam numer. i co? dopiero teraz się media burzą , bo ujawniono dane lewaków. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 11:59 |