[muzyka] Koncerty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Koncerty
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jeśli temat był to proszę o usunięcie
![]() Na pewno (albo przynajmniej : może) byliście kiedykolwiek na jakimś koncercie, koncertach, niezależnie jakiego zespołu. chciałem się dowiedzieć na jakich koncertach byliście, czy wam się podobało, jakie piosnki zagrali, i co tam jeszcze zapamiętaliście. Ja wypowiem się ostatni. |
![]() ![]() ![]() |
Mike |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 82 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z przyczajki Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiec ze znanych zespolow bylem na Kulcie, KSU, Hunterze, Soulfly'u,Acid Drinkersach,Mechu, a teraz zespoły z Woodstocku 2004, wiec uliczny opryszek oi, hey, dezerter ( te mi najbardziej w pamiec zapadly), Woodstock 2005, Ametria, die Toten Hosen, Frontside(mistrzowskie pogo),Mad Dogin'
Natomiast z mniej znanych zespolow to standardowo, Mosad, Dealer, Violetta Villazz ludzie orientujacy sie w krakowskiej scenie Hard Core'owej powinni znac ![]() Koncerty na ktore sie wybieram w najblizszym czasie: Chainsaw, Totem, In Flames, Sepultura, no wlasnie co do Sepy bez Maxa, w sumie na poczatku tez sie nie moglem przekonac, ale po przesluchaniu "Under a Pale Grey Sky" stwierdzilem ze jest dobrym wokalista. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:54 |