[muzyka] Koncerty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Koncerty
Katarn90 |
08.02.2006 11:11
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna |
jeśli temat był to proszę o usunięcie jeśli nie, to oszczędźcie
Na pewno (albo przynajmniej : może) byliście kiedykolwiek na jakimś koncercie, koncertach, niezależnie jakiego zespołu. chciałem się dowiedzieć na jakich koncertach byliście, czy wam się podobało, jakie piosnki zagrali, i co tam jeszcze zapamiętaliście. Ja wypowiem się ostatni. |
Meryl |
14.03.2006 18:01
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 10.04.2005 Skąd: Białystok |
Ostatnio to Panky Reggae Live
Zabili mi Żółwia Akurat Farben Lehre Jako że kocham gwint (i wszystkie jego kolumny) i byłam z fajnymi ludźmi to nie mogło nie być bosko. Najbardziej pozytywne wg mnie były żółwie, chyba najlepszy koncert (a właściwie jego część) na którym byłam, szkoda tylko że grali tak krótko Akuratów nie lubie, na akuratach się nie bawiłam. Pozatym na akuraty zleciał się tłum ludzi którzy przyszli tylko na nich i zapełnił klub nieco powyżej jego możliwości. Farbenów całych nie zaliczyłam, ale początek jak najbardziej pozytywny. Niepozytywny był spasły starszy pan [z obsługi klubu] który stał przy barierce, nie ruszał się i wszystkich wkurzał, oraz brutalne skrzywdzenie mojego szalika. -------------------- Zrozum to najlepiej od zaraz
nie ma możliwości żeby zabić ten hałas |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:38 |