Muminkiiii! <3
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muminkiiii! <3
Shell |
14.03.2006 20:30
|
Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta |
Dobra przyznać się kto dzisiaj patrzał na Muminki? XD
-------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
grlouiee |
14.03.2006 21:09
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta |
A tam Włóczykij, tylko Ryjek i ta jego purpuraaa <zakochany> ;D
Takii oddany Muminkom, a jednoczesnie całkowicie od nich niezalezny ;D Pamiętam jak w jednym odcinku oszalał i na Muminki napadł, sesese ;D Ja też sie Buki bałam ! Myślałam, żę w nocy do mnie przyjdzie, i mnie porwie ;( I nie przyszła, kurde no. Ale w ogole zauwazyłam, a raczej zostałam poinformowana przez mlodsza siostrę, że powróciły wszystkie bajki mojego dziecinstwa ;D. Smurfy, Muminki, Goofy, Zdałniona Myszka Miki, Kaczor Donald, Kubuś Puchatek ;D W końcu coś normalnego, a nie zdeformowane postacie, powiązane ze sobą w dziwnych relacjach ( dziewczynka spi z wroną ^^ ). -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:34 |