Dobra przyznać się kto dzisiaj patrzał na Muminki? XD
a Buka byla? do dzisiaj sie cholery boje XP
nie ;( ale chyba w koncu bedzie ;)
ja tez sie zawsze balam Buki, i chyba dalej sie boje ^^
Włoczykij.. moja pierwsza milosc *_*

Ahhh ten przystojniak

Mi się zawsze podobało w nim że jest taki inteligentny i wszystko wie i wogole... ^^
Włóczykij <3!
A ja sie bałam takich małych białych duszków, które chodziły w takich stadach:) Ktoś pamięta jak sie nazywały??
Hatifnaty? Czy cos takiego XD
Pamietam ze wygladaly jak owsiki...
grlouiee
14.03.2006 21:09
A tam Włóczykij, tylko Ryjek i ta jego purpuraaa <zakochany> ;D

Takii oddany Muminkom, a jednoczesnie całkowicie od nich niezalezny ;D Pamiętam jak w jednym odcinku oszalał i na Muminki napadł, sesese ;D
Ja też sie Buki bałam ! Myślałam, żę w nocy do mnie przyjdzie, i mnie porwie ;(
I nie przyszła, kurde no.
Ale w ogole zauwazyłam, a raczej zostałam poinformowana przez mlodsza siostrę, że powróciły wszystkie bajki mojego dziecinstwa ;D. Smurfy, Muminki, Goofy, Zdałniona Myszka Miki, Kaczor Donald, Kubuś Puchatek ;D W końcu coś normalnego, a nie zdeformowane postacie, powiązane ze sobą w dziwnych relacjach ( dziewczynka spi z wroną ^^ ).
jezu , już myślałem przy tym Ryjku jest adres www.chucknorris O_O
a muminki to które?
bo są jeszcze te z kapturami na oczach , nazywają się skrótowo , to chyba od Katechzmu Kościoła Katolickiego
wloczykij mial jakis tam kaptur ale on jest z innej - nomen omen - bajki xP

Hefaj to jest Muminek i Migotka ! ;D
Zapamiętaj ;p to Ci się w życiu przyda ;)
chajld - Buka to dama jakich mało, która się nawet w muminku zakochała.
dla mnie to ona miala zapedy sado-maso w stosunku do muminka [;
no wiesz, jakbys byl tak samo 'oziebly'
tse tse
czy zimny?
;p
a kiedy znowu beda muminki?
w gazecie ostatnio czytałem , że znowu puszczaja jako dobranocke, chyba we wtorki czy cos.
Mysza w kazdy wtorek sa o 19 ;)
Znowu są Muminki?!? O żesz w mordę, to ja będę oglądał! Kocham Muminki. To najbardziej psychodeliczna bajka na świecie!
Syriusz_Black
15.03.2006 14:19
Ja wolałem Smurfy.
A Włóczykij i Migotek wymiatali.
A te duszki to Hatifnatowie byli
Bujdka;)
15.03.2006 14:42
łiii... nie wiedzialam ze sa Muminki! ogladac bede na pewno

tylko szkoda ze jeszcze 6 dni...
a tak btw: Buka nawet od Czaka Norisa jest lepsza!
Włóczykij najlepszy - tak macho, niezależny, wolny...
A Buka faktycznie była straszna... Na szczęście nie pojawiała się zbyt często
Muminki? Jasne, że lubię ;]
Chociaż pamiętam, że jak Buka występowała to ja się chowałam za fotelem lub biegłam do mamy. To było straszne. Za to kochałam Paszczaka ;]
Paszczak mnie wkurzał. Lubiłem hatifnaty, bo miały fajny klimat. Tzn. bałem się ich, ale za to je lubiłem. Buka miała uczucia. Nie była przez to wcale taka straszna.
Ja pamiętam jak bałam się o Muminki kiedy Buka przychodziła. Wtedy krzyczałam do telewizora, żeby im nic nie robiła ;]
Z tym krzyczeniem to też miałam ;D zawsze na nią wrzeszczałam żeby dała Muminkom spokój XD.
Paszczak mnie też irytował bo miał beznadziejny głos ;] za to jeszcze bardzo lubiłam Migotka, chociaz biedakowi nic nigdy nie wychodziło ;)
A czy mi się wydaje, czy tam jeszcze był Bobek? To było takie malutkie, owłosione stworzonko, które przeszkadzało wiecznie Muminkom ;] Tak mi się zreszta wydaje ;p
Był był ; ) i pamiętam kiedys grali w chowanego i Bobek kazał się Muminkowi schować do jaskini i zasunął wejście kamieniem ;D I wszyscy potem szukaliii muminka i nie umieli znalezc.
Bobek jest kól ^^
O Magya ma Gaimana w awatarze. Bardzo cię polubiłem. Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki.
A wygląda jak neil gaiman, o:

A tu większe dla nidowiarków.
Niech Ci będzie, że podobny
Muminki!!!

Ja najbardziej lubiłam tą małą rudą

Jak się ona nazywała?? Buki to się zawsze bałam i potem mój starszy brat mnie ciągle nia straszył.. traumatyczne przeżycia..

Kara
Mała Mi. pyskaty skrzacik XD
Ja zawsze myślałam, że Gaiman troszkę starszy jest...
Oglądaliście dzisiaj Muminki? ;>
hermionka_7
21.03.2006 21:28
No jasne

Tzn. mój brat oglądał

Ja też się zawsze bałam Buki. Kiedyś się w nocy obudziłam i wydawało mi się, że macha do mnie zza okna

Strasznie mnie tp fascynowało kiedy byłam mała, do dziś mam 12 kaset z Muminkami xD Ale wszystkie odcinki pamiętam! A co!
Gaiman ma 45 lat z hakiem. z tego co pamiętam z listopada jest.
Syriusz_Black
22.03.2006 08:32
Bójcie się:
Bobek
BukaBukaBuka(...) Buka siedziała na plaży i czekała. Muminek wyszedł naprzeciw niej bez lampy, stanął przy łódce i spojrzał na nią. Nic nie mógł dla niej zrobić. Słyszał bijące trwożnie serce wyspy głęboko w ziemi, szepczące żałośnie kamienie i drzewa, które uciekały od morza i na to też nie miał żadnej rady. Nagle Buka zaczęła śpiewać. Zaintonowała swą pieśń radości i powiewając spódnicami kiwała się w przód i w tył, jak gdyby chciała pokazać we wszystkie możliwe dla niej sposoby, że cieszy się z przyjścia Muminka. Muminek zrobił krok naprzód, niesłychanie zdziwiony. Nie było żadnej wątpliwości, że Buka cieszy się z jego widoku. Nie przeszkadzał jej brak sztormówki cieszyła się, że on przyszedł spotkać się z nią. Muminek stał bez ruchu, dopóki Buka nie skończyła tańca, a potem patrzył za nią, jak odchodziła brzegiem morza. Kiedy zniknęła mu z oczu, podszedł i dotknął piasku, gdzie Buka stała: wcale nie był zamarznięty, lecz taki sam, jak zawsze. 1 nie uciekał spod nóg. Muminek nasłuchiwał uważnie, ale dochodził go tylko szum fal. Wydawało się, że wyspa zasnęła nagle głębokim snem. Muminek wrócił do domu. Reszta rodziny już spała, a w piecu tliły się resztki żaru. Wgramolił się do łóżka i zwinął w kłębek. - Co powiedziała? - szepnęła Mała Mi. - Ucieszyła się - odszepnął Muminek. - Nie zauważyła żadnej różnicy . (...)
rotfl, człowiek narysuje Bukę na wykładzie a już się dowiaduje, że jego kumpel miał w młodości erotyczne sny z Małą Mi w roli głównej.
Lilly Lill
24.03.2006 00:34
To jest niesprawiedliwe. We wtorki mam szkołę muzyczną do 19:40 :[
A jak byłam mała to nie zaglądałam pod łóźko, bo się bałam, że tam Buka siedzi. No i kazałam po zmroku mamie okna zasłaniać, bo przecież tam między drzewami gdzieś mogła się pojawić Buka. I hatifnatów się trochę bałam, i Bobka... A Filifionka była gupia. O.
Bujdka;)
24.03.2006 16:57
Ja tez z regoly we wtorek nie mam czasu ogladac

bo mam korki z chemi

no ale czasem mi sie uda namowic brata zeby wczesniej skoczyl mnie meczyc... ale tylko czasem sie udaje...
QUOTE(Bujdka;) @ 24.03.2006 16:57)
Ja tez z regoly we wtorek nie mam czasu ogladac

bo mam korki z chemi

no ale czasem mi sie uda namowic brata zeby wczesniej skoczyl mnie meczyc... ale tylko czasem sie udaje...

A ja też chcę mieć korki z chemii...
a ja tez ogladalam ;D jak statek ulepszaliii. Łiiii. W sumie nudny odcinek byl ;p
Najfajniej było jak Muminek na Paszczaka spadł ;] gwóźdź programu ;]
ren.Asiek
25.03.2006 19:38
Kudde, że też nie ma ich na bilbordach

Kubuś Puchatek jest.
Bobek jest złośliwy.
Włóczykij - ciacho jakich mało <lool>
Buki nie mogę sobie przypomnieć
A ja i tak wolę Smurfy, Osiłek, Pracuś, Ważniak, Smerfetka no i Papa Smerf ^^
Nie wspominając o Klakierze i Gargamelu
QUOTE(ren.Asiek @ 25.03.2006 19:38)
Kudde, że też nie ma ich na bilbordach

Kubuś Puchatek jest.
Bobek jest złośliwy.
Włóczykij - ciacho jakich mało <lool>
Buki nie mogę sobie przypomnieć
A ja i tak wolę Smurfy, Osiłek, Pracuś, Ważniak, Smerfetka no i Papa Smerf ^^
Nie wspominając o Klakierze i Gargamelu

A ja kocham Dzikuska
Ps. Smerfetki nieznoszę...
Pps. Papy Smerfa i Ważniaka też
Smerfetka to taka niebieska cichodajka.
estiej edit: przypominam że to temat o Muminkach. I żeby nikt mi się nie ważył tak nazwać Panny Migotki.
estiej, gdzieżbym śmiała ; ) Migotka jest fana no. Fess fana ; )
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę