Muminkiiii! <3
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muminkiiii! <3
Shell |
14.03.2006 20:30
|
Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta |
Dobra przyznać się kto dzisiaj patrzał na Muminki? XD
-------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Hefaj |
14.03.2006 21:46
|
Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna |
jezu , już myślałem przy tym Ryjku jest adres www.chucknorris O_O
a muminki to które? bo są jeszcze te z kapturami na oczach , nazywają się skrótowo , to chyba od Katechzmu Kościoła Katolickiego -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:18 |