Tokio Hotel, Niemcy Atakują
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Tokio Hotel, Niemcy Atakują
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Co sądzicie o tym najpotworniejszym wynalzaku niemieckiej myśli od czasu II wojny światowej? Czy znacie ich płeć? Czy zetknęliście się z fankami?
Oto link poglądowy. Ten post był edytowany przez Katon: 02.04.2006 19:12 |
![]() ![]() ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Dokladnie 23 czerwca mama mi oznajmila ze wyprowadzamy sie do niemiec z jednej strony sie ucieszyląm bo zawsze chcialam jechac do niemiec ale z drugiej jak sobie pomysle ze mam tu zostawic swoich przyjaciół to ... W koncu moi rodzice rozmawiali z rodzicami moje przyjaciółki Christiny i...wyprowadzamy sie razem w ósemke bo ja mam siostre i ona ma siostre. Dom jest na tyle duzy ze sie wszyscy tam pomiescimy.No i wkoncu dzien wyjazdu o godzinie 8 rano wszyscy juz bylismy w samochodzie i oczywiscie w drodze do niemiec.Kiedy już bylismy na miejscu to postanowiłysmy z Christina ze pojdziemy sie rozejrzec po miescie jak pomyslalysmy tak i zrobilysmy po drodze ja i Christina rozmawiałysmy i przy okazji mijamy 4-ech chłopaków -Czy ty widzisz nicolka to co ja oni sie tu patrza -no wiesz jeszcze nie zaslepłam ale oni nie sa zbytnio piekni spojrz na tego w dredach bleeeee... -ja wiedzialam nicol ze ty nie masz gustu ale ze az tak?? -dzieki wielkie Chłopcy po dlugich obserwowaniach postanowili podejsc do nas Christina byla w siodmym niebie -czesc- powiedział ten w dredach- nazywam sie Tom a to jest Bill, Gustav i Georg i wskazał palcem kumpli -czesc ja jestem Christina a to Nicola - niemalze to wykrzykneła Christina -zastanawiamy sie z chlopakami czy poszłybyscie z nami do McDonald'sa?? -no niewiem wiecie nie powinnysmy sie umawiac z nieznajomymi...zwłaszcza ze jestesmy z polski- Eureka Christina powiedziała cos madrego - jestescie z polski ... to swietnie mowicie po niemiecku przynajmniej ty bo twoja kolezanka jeszcze ani razu sie nie odezwała -ona tak zawsze ona ze wstydy- myslalam ze ja zabije jak to powiedziała -ja niesmiala i kto to mówi?oczywiscie ze bardzo chetnie z wami pojdziemy-o nie co ja mowie -to fajnie -powiedzieli wszyscy razem...... Nie wierze ze ona ma 16 lat. No NIE WIERZE. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:05 |