Ołówkowy Świat <- Tabletowy Teraz, ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ołówkowy Świat <- Tabletowy Teraz, ...
Croco |
![]() ![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 04.04.2006 Skąd: tam gdzie diabły z czekolady Płeć: Kobieta ![]() |
Tak więc, witam, jestem Croco (osobnik rodzaju żeńskiego, jakby ktoś się pytał). Me wspaniałe prace jakiś czas leżały sobie w teczce, teraz nadszedł ich czas.
Zamieszczam tylko te najnowsze. Starsze spotkały się z krytyką na Dziurawym Kotle, dopiero teraz zauważyłam jakie są kiepskie. No dobra, nie przedłużam i wklejam: Smok Mhroook Nibylandia Kobieta Wiem, że straszna jakoś,ć ale nie dysponuję skanerem. Moim jedynym narzędziem pracy jest aparat cyfrowy, a i tego nie było przed jakimiś dwoma miesiącami... Pozdrawiam, liczę na konstruktywną krytykę ;] Ten post był edytowany przez Croco: 15.09.2008 13:14 -------------------- "Snape zawsze słucha przez zamknięte drzwi odgłosów chlapania, gdy Potter się kąpie. Młody czarodziej robi niesamowitą ilość hałasu podczas czynności tak fundamentalnej jak zwykła kąpiel. - Potter - kaczor - mówi do siebie cicho Severus i zanurza się nieco głębiej." Tak samotny beze mnie, Calligraphy |
![]() ![]() ![]() |
Avery |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 265 Dołączył: 06.07.2005 Skąd: Angband :> Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja za to od razu zorientowałem się co przedstawia drugi rysunek. To pół głowy Ciernia nieprawdaż? Pierwsze dzieło jak mniemam miało być wizerunkiem Saphiry, wygląda nieźle ale nogi troche za długie, takie niezbyt smocze. Skrzydła powinny być większe, w końcu to smok a nie ważka. Nibylandia bardzo ładnie wykonana (a gdzie Piotruś Pan?
![]() ![]() -------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:00 |