Ołówkowy Świat <- Tabletowy Teraz, ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ołówkowy Świat <- Tabletowy Teraz, ...
Croco |
![]() ![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 04.04.2006 Skąd: tam gdzie diabły z czekolady Płeć: Kobieta ![]() |
Tak więc, witam, jestem Croco (osobnik rodzaju żeńskiego, jakby ktoś się pytał). Me wspaniałe prace jakiś czas leżały sobie w teczce, teraz nadszedł ich czas.
Zamieszczam tylko te najnowsze. Starsze spotkały się z krytyką na Dziurawym Kotle, dopiero teraz zauważyłam jakie są kiepskie. No dobra, nie przedłużam i wklejam: Smok Mhroook Nibylandia Kobieta Wiem, że straszna jakoś,ć ale nie dysponuję skanerem. Moim jedynym narzędziem pracy jest aparat cyfrowy, a i tego nie było przed jakimiś dwoma miesiącami... Pozdrawiam, liczę na konstruktywną krytykę ;] Ten post był edytowany przez Croco: 15.09.2008 13:14 -------------------- "Snape zawsze słucha przez zamknięte drzwi odgłosów chlapania, gdy Potter się kąpie. Młody czarodziej robi niesamowitą ilość hałasu podczas czynności tak fundamentalnej jak zwykła kąpiel. - Potter - kaczor - mówi do siebie cicho Severus i zanurza się nieco głębiej." Tak samotny beze mnie, Calligraphy |
![]() ![]() ![]() |
Amania |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 06.03.2006 ![]() |
Witaj.
Więc na sam początek mała uwaga - nigdy nie rusuj na papierze w kratkę. Wygląda to... eeee... powiedzmy nieprofesjonalnie. Nie powiem, żeby twoje prace jakoś specjalnie mnie powaliły na łopatki. Ale nie jest tak źle, coś w tobie jest. Ćwicz dalej, furtka przed tobą otwarta. Zresztą widzę, że twoje prace są staranne. Od jak dawna rysujesz? I do wszystkich: pamiętajcie że talent to 10%, a praca, trening to 90%. Ciężką pracą można osiągnąć wszystko. |
Croco |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 04.04.2006 Skąd: tam gdzie diabły z czekolady Płeć: Kobieta ![]() |
No więc, tak. Za kartkę w kratkę bardzo przepraszam, ale po prostu naszła mnie w szkole Wena, a tylko to miałam pod ręką (biedny zeszyt od geografii ^^).
Następnie. Tak, to jest głowa Ciernia, choć ciutkę przerobiona, ale ten drugi smok Saphirą nie jest. Tak po prostu przyszedł do głowy. Co do skrzydeł to się zgadzam, nie dość że małe to wyszły jak firanki. Od jak dawna rysuję? Hm, nie pamiętam. Mam nagrane na kamerze jak w wieku 6 lat prezentowałam wspaniałego, zielonego Prosiaczka. Ale naprawdę nałogowo rysuję od jakichś 2 - 3 lat. Do niedawna traktowałam to jako zabawę, ale teraz naprawdę często i dość ostro ćwiczę - bo moim marzeniem jest dostanie się do liceum plastycznego ;] Pozdrawiam, liczę na jeszcze więcej komentarzy. A następne prace dodam być może jeszcze dzisiaj. -------------------- "Snape zawsze słucha przez zamknięte drzwi odgłosów chlapania, gdy Potter się kąpie. Młody czarodziej robi niesamowitą ilość hałasu podczas czynności tak fundamentalnej jak zwykła kąpiel. - Potter - kaczor - mówi do siebie cicho Severus i zanurza się nieco głębiej." Tak samotny beze mnie, Calligraphy |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:35 |