Stupid And Ugly
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Stupid And Ugly
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Proponuje poopowiadać sobie głupie i załosne dowcipy przekraczające granicy dobrego smaku, głupoty i wogóle no żenada i płyny ustrojowe. Zaraz mi tu zjedzą ideę.
|
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ale głupi! No właśnie o takie mi chodzi. Może tylko bardziej obleśne. Mam koleżankę, która zna tylko jeden kawał i opowiada go zawsze. To najgorszy kawał świata. O głowie.
Pewnego dnia w szcześliwym małżeństwie narodziła się Głowa. Rodzice byli dla niej dobrzy, jednak Głowa nie była szczęśliwa. W pewien słoneczny dzień patrzyła przez okno i zobaczyła jak inne dzieci grają w siatkówkę: - Mamo, mamo. - powiedziała Głowa. - Chciałabym mieć rączki. - Pomódl się do Bozi, napewno ci da. I faktycznie. Po żarliwej modlitwie prosto z Głowy wyrosły rączki. Kilka dni później Głowa siedziała na parapecie bawiąc się kostką rubika. Zobaczyła jak jej rówieśnicy grają w piłkę nożną. - Mamusiu... - cicho rzekła Głowa. - Chciałabym mieć nózki. - Pomódl się gorąco do Bozi, napewno ci da. Cóż, modlitwa znów poskutkowała. Prosto z Głowy wyrosły piękne i okazałe nogi. - Widzisz? - powiedziała radośnie mama. - A teraz idź się wykąpać. Możesz już umyć się sama. Głowa poszła się wykąpać. W tym czasie wrócił do domu ojciec. Po chwili z łazienki dały się słyszeć pluski i straszlie krzyki. Mama pobiegła tam zaniepokojona i wpadła na wychodzącego z łazienki tatę. Był cały we krwi, ale na jego twarzy malował się uśmiech: - Ale zajebałem pająka! Był taaaaaki wielki i paskudny. Ciężko wam będzie mnie przebić. Nie istnieje gorszy kawał. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 01:14 |