Stupid And Ugly
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Stupid And Ugly
Katon |
11.04.2006 09:28
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka |
Proponuje poopowiadać sobie głupie i załosne dowcipy przekraczające granicy dobrego smaku, głupoty i wogóle no żenada i płyny ustrojowe. Zaraz mi tu zjedzą ideę.
|
Magya |
11.04.2006 18:00
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta |
Po czym poznać, że blondynka używała komputera?
- Po śladach korektora na monitorze Jaka jest różnica między mądrą blondynką a Yeti? - Parę osób widziało Yeti... - Mamo a tata mnie zbił dwa razy!!! - A czemu aż dwa? - Bo raz jak mu pokazałem świadectwo, a drugi jak zobaczył że to jego... Ten ostatni uwielbiam. Edit: Aha i jeszcze jeden, strasznie stary i strasznie głupi: Pali się wieżowiec. Oczywiście akcja strażaków, jeden z nich wchodzi na drabinę i łapie wyskakujących ludzi z okien budynku. Nagle wyskakuje Murzyn. Strażak się odsuwa i woła: - Ej! Spalonych mi tu nie rzucać! ;] Ten post był edytowany przez Magya: 11.04.2006 18:01 -------------------- Motylem jestem.
Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 00:57 |