Stupid And Ugly
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Stupid And Ugly
Katon |
11.04.2006 09:28
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka |
Proponuje poopowiadać sobie głupie i załosne dowcipy przekraczające granicy dobrego smaku, głupoty i wogóle no żenada i płyny ustrojowe. Zaraz mi tu zjedzą ideę.
|
Child |
12.04.2006 11:49
|
leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna |
Informatyk przechodzi obok warzywniaka, patrzy a tam napis: "Prezerwatywy: przymiarka & sprzedaż - dobieramy do indywidualnych potrzeb".
Podchodzi do okienka, widzi śliczną blondyneczkę z fajowymi cycuszkami. - Przepraszam - mówi. - Czy pani tu pracuje? - Tak - odpowiada mrugając zalotnie dziewczę - A czy... - gość z zakłopotaniem drapie się po głowie. - Informacja na afiszu jest zgodna z prawdą? - Oczywiście! - A... proszę mi powiedzieć... kto dokładnie przymierza klientom te prezerwatywy? Dziewczyna wychyla się z okienka wypychając biust i zmysłowo dysząc mu w ucho szepcze: - To jaaa... przystojniaczku - Acha, to w takim razie czy może pani umyć ręce i odważyć mi kilogram ziemniaków? -------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:07 |