Stupid And Ugly
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Stupid And Ugly
Katon |
11.04.2006 09:28
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka |
Proponuje poopowiadać sobie głupie i załosne dowcipy przekraczające granicy dobrego smaku, głupoty i wogóle no żenada i płyny ustrojowe. Zaraz mi tu zjedzą ideę.
|
em |
16.04.2006 15:55
|
ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka |
ten na pewno jest stjupid end agli:
Siedzi facet w kinie, je popcorn. Kukurydza szybko się skończyła, odłożył pudełko na ziemie, patrzy, a na kolanach zostało mu trochę okruszków - zebrał i zjadł. Ogląda dalej film, po jakiejś chwili znowu patrzy, a na kolanach okruszki - zebrał i zjadł. Mija dalszych kilkanaście minut, patrzy na kolana, a tam znowu okruszki, wkurzył się, ale zjadł. Film się kończy, facet patrzy w górę, a tam na galeryjce trędowaty siedzi i odrywa sobi strupki. Umarły 4 zakonnice. Przed bramami raju wita je święty Piotr, który obok siebie ma naczynie ze święconą wodą. Pyta się pierwszej zakonnicy: - Czy dotykała kiedyś siostra męskiego członka? - Tak dotykałam go palcem. - Proszę zanurzyć palec w tej misie, a będzie siostra rozgrzeszona i będzie mogła pójść do nieba. Pyta się drugiej zakonnicy: - Czy dotykała kiedyś siostra męskiego członka? - Tak dotykałam go ręką. - Proszę zanurzyć ręke w tej misi,e a będzie siostra rozgrzeszona i będzie mogła wstąpić do raju. Pyta się trzeciej zakonnicy: - Czy dotykała kiedyś siostra męskiego członka? Na to wyrywa się czwarta i krzyczy: - No nie, jak ona w tym dupę zanurzy, to ja już tego nie będe piła! -------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 00:48 |