Ołówkowy Świat <- Tabletowy Teraz, ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ołówkowy Świat <- Tabletowy Teraz, ...
Croco |
![]() ![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 04.04.2006 Skąd: tam gdzie diabły z czekolady Płeć: Kobieta ![]() |
Tak więc, witam, jestem Croco (osobnik rodzaju żeńskiego, jakby ktoś się pytał). Me wspaniałe prace jakiś czas leżały sobie w teczce, teraz nadszedł ich czas.
Zamieszczam tylko te najnowsze. Starsze spotkały się z krytyką na Dziurawym Kotle, dopiero teraz zauważyłam jakie są kiepskie. No dobra, nie przedłużam i wklejam: Smok Mhroook Nibylandia Kobieta Wiem, że straszna jakoś,ć ale nie dysponuję skanerem. Moim jedynym narzędziem pracy jest aparat cyfrowy, a i tego nie było przed jakimiś dwoma miesiącami... Pozdrawiam, liczę na konstruktywną krytykę ;] Ten post był edytowany przez Croco: 15.09.2008 13:14 -------------------- "Snape zawsze słucha przez zamknięte drzwi odgłosów chlapania, gdy Potter się kąpie. Młody czarodziej robi niesamowitą ilość hałasu podczas czynności tak fundamentalnej jak zwykła kąpiel. - Potter - kaczor - mówi do siebie cicho Severus i zanurza się nieco głębiej." Tak samotny beze mnie, Calligraphy |
![]() ![]() ![]() |
Croco |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 04.04.2006 Skąd: tam gdzie diabły z czekolady Płeć: Kobieta ![]() |
Anavrith, to nie są skany, to są zdjęcie robione aparatem cyfrowym
![]() No i - dziękuję wszystkim na konstruktywną krytykę. W najbliższym czasie zrobię świeżą dostawę. -------------------- "Snape zawsze słucha przez zamknięte drzwi odgłosów chlapania, gdy Potter się kąpie. Młody czarodziej robi niesamowitą ilość hałasu podczas czynności tak fundamentalnej jak zwykła kąpiel. - Potter - kaczor - mówi do siebie cicho Severus i zanurza się nieco głębiej." Tak samotny beze mnie, Calligraphy |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:26 |