Kod Leonarda Da Vinci, szokująca prawda czy wielkie kłamstwo?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kod Leonarda Da Vinci, szokująca prawda czy wielkie kłamstwo?
ździszek |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 15.12.2005 ![]() |
Ostatnio czytalem Kod Leonarda da Vinci, to świetna książka. w tym temacie możecie się spierać czy zawarto w niej sam fałsz, czy może tylko drobne kłamstewka, a także rozmawiać o filmie, który wyjdzie w maju. Osobiście nie mogę się doczekać. Kod Leonarda da Vinci to najlepsza książka z jakby to nazwać... kryminałów (thillerów?) jakie czytałem.
![]() -------------------- VIVE L'ANARCHE
"Zaiste, zlote jest gówno, które plynie z twoich ust."" ...Stephen King "WIELKI MARSZ" |
![]() ![]() ![]() |
georgegeorge |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 41 Dołączył: 19.02.2006 Skąd: Pułtusk ![]() |
"Anioły i ..." to rzeczywiście najciekawsza książka Browna.
Jeśli chodzi o "Kod..." to jest zjadliwy (czytałem gorsze książki). W tym momencie pozwolę sobie zacytować fragment jakiegoś artykułu: "... książka Dan'a Browna jest dosyć ciekawa, ale ogólnie rzecz biorąc to jedna wielka ściema..." Kiedy przeczytałem "Kod..." nie były mi potrzebne żadne książki typu "Złamanie kodu Leonarda da Vinci" itp. Sam doszedłem do prawie wszystkiego. Wystarczyło logiczne myślenie i odrobina wiedzy. Brown nie uderzył w moje uczucia religijne, ponieważ momentami książka wydała mi się po prostu śmieszna. Podejrzewam, że prawdziwy katolik nie weźmie "Kodu..." na serio, choć trafiają się ludzie lekko ograniczeni, którzy wierzę w te wszystkie głupoty. Cóż, takim osobom mogę życzyć tylko nagłego oświecenia i używania własnego mózgu. ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:32 |