Tata Czyta Cytaty Tacyta, zabawa ogólnoforumowa
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Tata Czyta Cytaty Tacyta, zabawa ogólnoforumowa
em |
27.03.2006 19:25
|
ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka |
Mam niejasne wrażenie, że to już gdzieś tu kiedyś było. A może i nie. Nawet jeśli było, to teraz nie ma ;p
Bawić się lubimy, nie ma wątpliwości. To bawmy się w taką starą jak świat zabawę: 1. Złap najbliższą książkę. 2. Otwórz ją na 123 stronie. 3. Znajdź piąte zdanie. 4. Opublikuj je w tym temacie. 5. Nie szukaj najfajniejszej książki jaką można znaleźć. Użyj tej, która faktycznie leży najbliżej Ciebie. Podczas publikowania swojego cytatu mile widziane odgadnięcie tytułu, z którego pochodzi cytat poprzedni. Mile widziane, aczkolwiek niekoniecznie obowiązkowe. Co wy na to? Bawimy się? Zaczynam: "Rzeką się nieprzyjaciel zastawił i drwi z nas!" -------------------- |
Hito |
30.05.2006 20:24
|
Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna |
Gdybyś napisała ,,Uuk?'', nie ,,Urk?'', byłbym pewien, że chodzi o Pratchetta. Tak mogę tylko przypuszczać.
Natomiast co do konkretnego tytułu... nie kojarzę, co mnie martwi, bo większość książek z cyklu Świata Dysku mam. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 19:52 |