[muzyka] Koncerty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Koncerty
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jeśli temat był to proszę o usunięcie
![]() Na pewno (albo przynajmniej : może) byliście kiedykolwiek na jakimś koncercie, koncertach, niezależnie jakiego zespołu. chciałem się dowiedzieć na jakich koncertach byliście, czy wam się podobało, jakie piosnki zagrali, i co tam jeszcze zapamiętaliście. Ja wypowiem się ostatni. |
![]() ![]() ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
kult i pidżama na tegorocznych juwenaliach.
pidżame przesiedziałem na pupie, bo byłem jakiś czas temu (czas mijał mi delektowaniem się trunków przeróżnych, oraz w miłym towarzystwie dwóch dziewcząt o bliżej nieokreślonym wieku, które chyba z 5 razy prosiły mnie o papierosa), sam kaziu i reszta jak zwykle solidnie, i jak zwykle za krótko ;b (chociaż grali przeszło 2h, a może nawet ponad - trudno powiedzieć ;D) z przytupem uraczyli ludność bisowymi kawałkami znaczy się 'polską' i 'krwią boga', tej drugiej nie słyszałem live już... no długi czas. koncert zaliczam do bardzo udanych, pomimo pokaleczonego języka (nie ma to jak dostać butem podczas śpiewania), stłuczeń ogólnych kończyn dolnych i wielkiej szramy na plecach (skąd się wzięła nie wiem, i chyba nie chcę wiedzieć). Ten post był edytowany przez GrimmY: 04.06.2006 01:12 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:49 |