[muzyka] Koncerty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Koncerty
Katarn90 |
08.02.2006 11:11
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna |
jeśli temat był to proszę o usunięcie jeśli nie, to oszczędźcie
Na pewno (albo przynajmniej : może) byliście kiedykolwiek na jakimś koncercie, koncertach, niezależnie jakiego zespołu. chciałem się dowiedzieć na jakich koncertach byliście, czy wam się podobało, jakie piosnki zagrali, i co tam jeszcze zapamiętaliście. Ja wypowiem się ostatni. |
Pawelord2 |
04.06.2006 22:09
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna |
byłem w rzeszowie na juwenaliach wsiz-u.
Nie chciało mi sie tam zostawac do konca i zmyłem sie cos koło północy - zimno było okropne a ja tylko w koszuli byłem... a koncert HARATCZE i PIERSI z godzinnym opóźnieniem ale zaczeli, masa smiechu, kawałki znane i lubiane. Nie wszyscy musza znac pierwszy zespół ale zapewniam ze wesoły, jak bedziecie mieli okazje to posłuchajcie. Szczególnie godne polecenia są (no nie mowcie ze nie znacie) "tanie wino" (!), corrida, pszczółka maja, grzchotnik polecam. a grali imo swietnie wesoło, kontakt autentyczny i nabijanie sie z gwiazd opola (prowokacje na wakacje poprzedził wstęp, publicznosc miala za zadanie klaska wrzeszczec i skandowac zeby wokal mógł zejsc i wejsc na scene, poczuc sie jak gwiazda i udawac ze kocha publicznosc) swietna zabawa potem piersi. Koncert tez jak mjarzenie, jedyny mankament - nie zagrali Małysza ani bolszewików na mszy, nie sa to ich najpopularniejsze kawałki ale ja je uwielbiam publicznosc pospiewała, czesc potanczyla pod scena (ja akurat nie, moje buty by sie rozsypały niestety a musialem jeszcze do domu wrocic) podobało sie chociaz zostało okupione choroba "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:09 |