Stupid And Ugly
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Stupid And Ugly
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Proponuje poopowiadać sobie głupie i załosne dowcipy przekraczające granicy dobrego smaku, głupoty i wogóle no żenada i płyny ustrojowe. Zaraz mi tu zjedzą ideę.
|
![]() ![]() ![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Kawał studencki, co u nas krązy od dawien dawna:
Egzamin z termodynamiki, czwarty rok, sesja letnia. Wyjątkowo upierdliwy profesor egzaminuje studentów: Wchodzi pierwszy. Prof: Jak pan przyjechał dzisiaj na uczelnię Student: Autobusem Prof: Brawo. A jak było w tym autobusie Stud: Gorąco było (bo to czerwiec, ewentualnie wrześnień, i tak źle i tak niedobrze) Prof: No brawo. A co pan robi, jak w autobusie jest gorąco? Stud: Otwieram okno. Prof: No brawo. To prosze mi powiedzieć, jakie wtedy zachodzą prawa termodynamiki. Cisza (zapada) Prof: Dwója, do zobaczenia na następnym terminie. Wchodzi drugi: Prof: Jak pan przyjechał dzisiaj na uczelnię? Student: Autobusem Prof: Brawo. A jak było w tym autobusie Stud: Gorąco było Prof: No brawo. A co pan robi, jak w autobusie jest gorąco? Stud: Otwieram okno. Prof: No brawo. To prosze mi powiedzieć, jakie wtedy zachodzą prawa termodynamiki. Cisza (zapada) Prof: Dwója, do zobaczenia na następnym terminie. I tak w ciągu poł godziny profesor przepytał całą grupę, został mu ntylko grupowy rodzynek, czyli kobieta Prof: Czym przyjechała pani dzisiaj na uczelnię? Stud: No, autobusem przyjechałam Prof: Świetnie. A jak było w tym autobusie? Stude: No, gorąco było Prof: Wspaniale. A co pani robi, jak w autobusie jest gorąco? Stud: Zdejmuję sweter Prof: No dobrze, ale dalej jest gorąco, co panie robi Stud: Zdejmuję bluzkę. Prof, No ale dalej jest strasznie gorąco, pot się z pani leje... Stud: Zdejmuję spódnicę Prof: Ale to nic nie zmienia, dalej jest gorąco jak w piekle i do tego jeszcze wszyscy się na panią gapią! Stud: Wie pan, panie profesorze, choćby mnie miał cały autobus zgwałacić, to tego pierdolonego okna nie otworzę! Ten post był edytowany przez hazel: 06.07.2006 14:56 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 27.06.2025 17:13 |