Stupid And Ugly
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Stupid And Ugly
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Proponuje poopowiadać sobie głupie i załosne dowcipy przekraczające granicy dobrego smaku, głupoty i wogóle no żenada i płyny ustrojowe. Zaraz mi tu zjedzą ideę.
|
![]() ![]() ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Załamka XP
QUOTE A kiedy zrozumiałaś? Po sugestywnej gestykulacji w wykonaniu mego obleśnego brata ;) No to jeden z tych ambitniejszych: * Facet ma za dużego. Metr jak się patrzy. Ma taki problemy z chodzeniem, kobiety na jego widok uciekają z krzykiem, etc., etc. No ogólnie dno. W końcu poszedł do lekarza. Ale doktor wiele zrobić nie może, operacja droga i ryzykowna. - Ale jest sposób! - pociesza swego pacjenta - Widzi pan tamten staw za parkiem? To pójdzie pan tam i znajdzie małą żabkę na kamieniu. Pan poproś ją o rękę. Za każdym razem jak powie "nie" to skróci się panu o 10 cm. - A jak powie tak? - Zamienisz się pan w żabę. Lecz poszedł ów zdesperowany człowiek nad staw i znalazł żabkę na kamyczku jak mu rzeczono. Więc pyta się jej przerażony: - Ż...ża..żabko, ż-żabko! W-wyjdziesz za mnie? - Nie. Działa! Już tylko 90 cm! - Żabko, żabko! Wyjdziesz za mnie? - Nie. 80! - Żabko! Och! Czy wyjdziesz za mnie? - NIE! Doszli do 40. No to jeszcze raz i będzie miał każdą! - Żabko, żabko? Wyjdziesz za mnie? Cisza. - Żabko, żabko? Wyjdziesz za mnie? Cisza. -Oj żabciu! Wyjdź za mnie! - Nie, nie, nie, nie i jeszcze raz NIE! * Przyskakała zdyszana i żabka do swoich koleżanek. - Gwałcą! Gwaaałcąąą! Tam! Na drugim brzegu! Wczoraj gwałcili! Dzisiaj gwałcą! ...i jutro też tam pójdę! Ten post był edytowany przez Pszczola: 07.07.2006 21:41 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 27.06.2025 17:31 |