[muzyka]poszukiwany, Poszukiwana, in da interweb
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka]poszukiwany, Poszukiwana, in da interweb
BlackOmen |
01.04.2006 16:49
|
Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna |
Dobra, temat zalozylem z powodu tego ze czesto szuka sie muzy podobnej do jakiegos tam artista. Niestety czasem szukamy podobne gatunki, lazimi po last.fm`ach i g... znajdujemy. Dlatego czasem warto liczyc na ynternetowa spolecznosc. Mozliwe ze taki topic sie przyda.
Dobra to do meritum sprawy. Znalazlem taki ciekawy zespol jak Van Der Graaf Gnerator nawet w lapy wpadl mi ich najnowysz album z zeszlego roku. I ten oto kawalek pt. Boleas Panic i szukam czegos podobnego i ciekawego. Glownie chodzi mi o polaczenia saksofonu z jakimis innymi instrumentami. Zaznaczam ze nie chodzi mi tylko o rock tylko w zasadzie o kzady rodzaj muzyki. Jak cos znalazl by cos pdoobnego i ciekawego liczyl bym na jakas pomoc. Jak ktos by szukal czegos co ja mam rowniez moge sie podzielic. Wlasnie kadne od Grimma Floydow -------------------- "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
23.07.2006 08:58
|
Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna |
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
24.07.2006 14:04
|
Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna |
QUOTE(MisieK @ 23.07.2006 09:58) dzięki Misiu! QUOTE(BlackOmen) Dzięki ŹĄ Ciekawie się zapowiada perspektywa koncertu Lao Che :] mają się pojawić na tegorocznym woodstocku. jeden z chyba trzech-czterech ciekawie zapowiadających się koncertów w tym roku, no chyba, że coś mnie zaskoczy tak jak w zeszłym rok beatsteaks (nie wiem czy tak to się pisze), głównie tym, że zagrali genialny cover 'sabotage', przy którm wszyscy wymiękli niczym serek liliput w hucie katowice. tak w ogóle to zapowiada się na to, że pojadę. khihi -------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:38 |