Witaj W Świecie Kary..., ...czyli moje prace :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Witaj W Świecie Kary..., ...czyli moje prace :)
Kara |
![]() ![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Postanowiłam dodać tu jakies moje prace. jestem otwarta na wszelka KONSTRUKTYWNĄ krytykę.
Akt Ten post był edytowany przez Kara: 29.07.2006 13:44 -------------------- Luke I'm your father!!!
|
![]() ![]() ![]() |
alchemiczka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z lochów Płeć: Kobieta ![]() |
nie bój się - ja tylko raz na jakiś czas tak narzekam, akurat miałaś niefarta:
![]() czysto techniczne: * za małe... nie można było załatwić większego skanu? * i ta sexy ramka czarna z boku - domyślam się że nie zamierzony efekt, więc co tu robi? * kartka jakaś pofalowana... oj, nieestetycznie ![]() brudniej technicznie: * kompozycja sucks - postać "uderza" głową w "sufit", podczas gdy na dole zostaje jej kupe wolnej przestrzeni. Taka kompozycja po prostu zgrzyta. Powinno być bardziej przemyślane inne tam uwagi czepialskie: * nieestetycznie ogólnie, jakieś mazy na podłodze ni to cien ni to co. * ten akt to raczej studiium anatomiczne nie jest, ale mam jakieś mgliste wrazenie, że nie miało nawet nim być. A jednak nawet jak na abstrakcyjen studium niektóre kfasy anatomiczne biją po oczach - te niektóre cienie są jakoś dziwnie porozkładane. Nie sądziecie? Ogólne to nie widzę zbyt wielu plusów, oprócz jednego - jakiś inny temat niż mangowe oczy. I właściwie to dlatego oddałam kilka minut z mego życiorysu na skomentowanie tego, yaya. Trzymaj sie, rysuj dalej, kup mi kaganiec jakbyś nie chciała żebym dalej gryzła. -------------------- Myśka (31-05-2003 12:35): Hazel, legendo forum..((; (...) i erotycznych snów [z udziałem dementiego^^] (...) - o to im chodzi, Dem? Ja też w ogóle tego nie rozumiem |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:14 |