[muzyka] Elektronika, maści wszelakiej!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Elektronika, maści wszelakiej!
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Od dawna nosilam sie z zamiarem zalozenia jakiegos tematu w tym stylu, coby dobic powszechna opinie, ze jak ktos sie lubuje w muzyce elektronicznej to juz odrazu musi miec biale rekawiczki, zloty gwizdek i futrzane gacie. Dlatego tez potrzeba mi waszych opinii, o kwiecie mlodziezy i tegoz forum - jaka muzyka, ze tak powiem - syntetyczna, przemawia do was najbardziej? ;>
Ja osobiscie sklaniam sie przede wszystkim ku Infected Mushroom, Clan of Xymox, Funker Vogt, Icon of Coil, Astral Projection, Brooklyn Bounce jest juz strasznie techniawkowe ale tez lubie xD, Combichrist (sex, drogen und industrial zabija :P), klasyczny Faithless czy Juno Reactor (pistoleroooo!), Psycode, Apsara, .. Koniec wymienianek :P Dzielcie sie. Dawajcie linki, polecajcie. Endżoj :d -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Elektornika nie smierdzi duzo wnosi do muzyki jakby nie bylo. Chociaz sam jej w mega dawkach nie sluchalem ale sie zdziwilem,dlaczego nikt nie podal klasyka Jeana Michaela Jarrea?? Bardzo mi sei podobaja te jego sztandarowe Oxygeny, Calypso, Globe Trotter, Randevouz. Jej wspomnienia czasow jak sie bylo szczylem, ale co jak co wg. mnie muza przednia. Niestety tych nowszych zbytnio nie odkrywalem i z yje w zasadzie tymi najbardziej popularnymi.
Swoja droga, bardzo duzo z elektroniki dodawal Mike Oldfield no przeciez Tubular Bellsy, Crisis, 5 Miles Out no i samo Discovery . Czymze ta muzyka bylaby bez elektroniki?? A to przeca klasyk i rzecz wielka, nikt nie zaprzeczy chyba. Dodatkowo nawet progresywny rock i zespol King Crimson jak i sam Robert Fripp duzo eksperymentowali z elektronika. Three of a perfect pair, Power to belive, ConstuKction of light - albumy prog rockowe z gigantyczka dawka elektronikowoindustruialowa, genialnie wplywajaca na caly klimat albumow. Uf... Ten post był edytowany przez BlackOmen: 05.08.2006 23:24 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 07:13 |