Szokujące Triki, ... czyli co jest
the best?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Szokujące Triki, ... czyli co jest
the best?
Golumek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 08.08.2004 Skąd: Rzeszów ![]() |
Jakim trikiem zaskoczyliście najbardziej
rodziców i znajomych?
Moi ![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
xMarcuSx |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 13.08.2006 Skąd: 5132430 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo dużo.
1.Lewitacja-zarówno balducciego jak i king rising 2.Babka bierze dajmy asa karo i kladzie go na dloni po czym przykrywa druga dlonia,ja mam np.króla kier i bez dotykania jej dloni okazuje sie ze asa karo mam ja a krol kier wyladowal u niej. 3.klade asa karo (juz zaczalem z tymi figurami to z nimi skoncze) na stol obok niego klade króla kier(twarza do dolu obie karty-to taka podpowiedz jakby ktos chcial podlapac "sekret").Nastepnie biore tego krola kier i odrywam mu jeden róg(róg z karty)wkladam karte bez rogu oraz oderwany róg w talie i wyciagam całego króla kier.Nastepnie biore ze stołu asa karo i wkladam w talie .Pare ruchow reka i wyciagam z talii asa karo z oderwanym rogiem 4.Obrót reki o 360 w stylu Davida Blaine'a-na ulicy ludzie sie za glowe lapali ![]() 5.Pokazuje rece (palce nie są złączone ze soba!!!) nastepnie skladam rece na dłon osoby i nakazuje jej dmuchnac.Po dmuchnieciu na jej rece spada moneta-w podobny sposob tyle ze na odwrot mozna przeprowadzac wspomniany trick ze znikajaca chusteczka ![]() To tylko mala czesc trickow które ludzi mocno zaciekawiały . Ten post był edytowany przez xMarcuSx: 13.08.2006 00:20 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:47 |