The Pottheads, wcale że poważne!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
The Pottheads, wcale że poważne!
Katon |
23.08.2006 17:56
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka |
Daje na Bziuma, ale to nie znaczy, że inicjatywa jest tylko dla śmichu. Zapłodniony przez Tymków (nazwa autorstwa Volda na open'erze i post o chęci założenia idndiekapeli napisany przez TimmY'ego) wpadłem na pomysł, żeby zrobić w perspektywie projekt muzyczny. The Pottheads. Ja na klawiszach, Rychu na gitarze, Ahmed się nauczy na basie albo w gary napieprzać, Tymon weźmie jakąś marimbe albo coś, Vold se coś wymyśli, Myśka będzie łądnie wyglądać z przodu z jakimś tamburynkiem, Sumiko nauczy się grać na flecie prostym, ale głównie to też będzie wyglądać, wogóle każdy kto se coś wymyśli to będzie grał. Śpiewać będziemy wszyscy, a grać będziemy jakiś pokręcony indiefolk. Próby będziemy se robić raz na dwa, rzy miesiące, ale za to konstruktywne. Każdy nasz koncert będzie wielkim wydarzeniem. Nie o wirtuozerie tu chodzić ma, ale o oddanie w muzyce naszej przeniesamowitej magiczności i wogóle no.
Musicie przyznać, że pomysł jest genialny =P |
Myśka |
23.08.2006 22:04
|
nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta |
wowczas ja wprowadze szwedzki akcent, jeszcze nie wiem jak, ale to zrobie. szwedzi sa najlepsi w indie folku i nikt mi nie wmowi, ze jest inaczej!
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 21:43 |