The Pottheads, wcale że poważne!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
The Pottheads, wcale że poważne!
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Daje na Bziuma, ale to nie znaczy, że inicjatywa jest tylko dla śmichu. Zapłodniony przez Tymków (nazwa autorstwa Volda na open'erze i post o chęci założenia idndiekapeli napisany przez TimmY'ego) wpadłem na pomysł, żeby zrobić w perspektywie projekt muzyczny. The Pottheads. Ja na klawiszach, Rychu na gitarze, Ahmed się nauczy na basie albo w gary napieprzać, Tymon weźmie jakąś marimbe albo coś, Vold se coś wymyśli, Myśka będzie łądnie wyglądać z przodu z jakimś tamburynkiem, Sumiko nauczy się grać na flecie prostym, ale głównie to też będzie wyglądać, wogóle każdy kto se coś wymyśli to będzie grał. Śpiewać będziemy wszyscy, a grać będziemy jakiś pokręcony indiefolk. Próby będziemy se robić raz na dwa, rzy miesiące, ale za to konstruktywne. Każdy nasz koncert będzie wielkim wydarzeniem. Nie o wirtuozerie tu chodzić ma, ale o oddanie w muzyce naszej przeniesamowitej magiczności i wogóle no.
Musicie przyznać, że pomysł jest genialny =P |
![]() ![]() ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wlasnie przeczytalem kilka stron o harmonijce ustnej.
Kolega gra amatorsko. Mam mature wiec zero kompa duzo czasu wolnego. Marze by Rysiek na gitarze jakis ton zapodal, Ahmed dodawal nieco basu, ja przygrywam jakies bluesowe riffy na harmonijce, a Katon gra na pianinie spiewajac przepitym glosem "Seems it never rains in southern Malopolska.." A tak serio to gdyby kazdy cos choc troche opanowal to na zlotach, zjazdach, zwalach - moznaby jakies takie improwizacje kilkugodzinne robic.. Marze o przygrywce na A do Szerszenia. Poprosze o geneze powstania slowa Pottheads. Potter-portis-heads? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 04:44 |