Aktorzy Z "zakonu Feniksa"
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Aktorzy Z "zakonu Feniksa"
kkate |
06.02.2006 16:42
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta |
Co nazwisk do aktorów wcielających się w role nowych postaci w filmie "Harry Potter i Zakon Feniksa", większość jest już jasna...
Luna - Evanna Lynch Tonks - Natalia Tena Umbridge - Imelda Staunton Bellatrix - Helen McCrory Kathryn Hunter - pani Figg Graup - Tony Maudsley Lily - Susie Shinner James - Robbie Jarvis Młodzi Peter, Remus i Syriusz jeszcze nie zostali wybrani. Jeśli wierzyć MuggleNetowi, dziewczyna mająca grać Lily wygląda tak: Natomiast to PODOBNO jest chłopak mający grać Jamesa : Informacje, czy powyższe dwa zdjęcia naprawdę przedstawiają właściwe osoby, są jeszcze niepotwierdzone. Ten post był edytowany przez kkate: 06.02.2006 16:44 -------------------- just keep dreaming.
|
kkate |
27.08.2006 22:27
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta |
Owczarnia - chłopak jak chłopak... ale to nie Snape! Po prostu.
Właściwie to ochłonęłam trochę i stwierdziłam, że akurat z nim mogło być gorzej Snape... hm, może... zobaczymy, jak go ucharakteryzują... chociaż teraz mam mętlik w głowie, bo widziałam dwa czy trzy zdjęcia tego aktora, i na każdym wyglądał kompletnie inaczej - na jednym wypisz, wymaluj Severus (tyle że z krótkimi włosami), a na tym - inny człowiek. Teraz mam wątpliwości, które z nich są prawdziwe. Może wszystkie, tylko to były eee... różne jego wcielenia? Ten od Jamesa jest przystojny. Oj, tak Ale średnio 'Jamesowaty' i wygląda na sporo starszego niż 15 lat. I, przepraszam bardzo, czy dobrze widzę, że to jasnooki blondyn/szatyn? Powiem szczerze, załamana jestem Syriuszem. Z której strony on jest przystojny? Ech. Tonks z fioletowymi włosami do ramion tez mi nie leży, czyżby charakteryzatorzy nie doczytali, że ona miała krótką, nastroszoną, różową fryzurkę? Tiaaa... Luna jest świetna. A gdzie młody Lupin? Ten post był edytowany przez kkate: 27.08.2006 22:28 -------------------- just keep dreaming.
|
owczarnia |
28.08.2006 00:35
|
Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta |
QUOTE(kkate @ 27.08.2006 22:27) Tonks z fioletowymi włosami do ramion tez mi nie leży, czyżby charakteryzatorzy nie doczytali, że ona miała krótką, nastroszoną, różową fryzurkę? Tiaaa... A gdzie młody Lupin? Prooooooooooooooszę, błaaaaaaaaaaaaagam, Kasia, tylko nie Ty *headdesk*... Czy naprawdę NIKT nie zapamiętał, że Tonks była METAMORFOMAGIEM??? I miała tych fryzur przez jedną książkę ze dwieście?... Nooo pleeeeaaseeeeee... No Lupina fotkę jedną widziałam, ale nie było potwierdzone, że to on, więc nie dawałam. Zaraz zerknę... O, mam. Ale pewności, że to on, nie posiadam, zaznaczam: -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:29 |