Aktorzy Z "zakonu Feniksa"
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Aktorzy Z "zakonu Feniksa"
kkate |
06.02.2006 16:42
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta |
Co nazwisk do aktorów wcielających się w role nowych postaci w filmie "Harry Potter i Zakon Feniksa", większość jest już jasna...
Luna - Evanna Lynch Tonks - Natalia Tena Umbridge - Imelda Staunton Bellatrix - Helen McCrory Kathryn Hunter - pani Figg Graup - Tony Maudsley Lily - Susie Shinner James - Robbie Jarvis Młodzi Peter, Remus i Syriusz jeszcze nie zostali wybrani. Jeśli wierzyć MuggleNetowi, dziewczyna mająca grać Lily wygląda tak: Natomiast to PODOBNO jest chłopak mający grać Jamesa : Informacje, czy powyższe dwa zdjęcia naprawdę przedstawiają właściwe osoby, są jeszcze niepotwierdzone. Ten post był edytowany przez kkate: 06.02.2006 16:44 -------------------- just keep dreaming.
|
kkate |
28.08.2006 12:08
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta |
David jest świetny, tu się z Tobą zgodzę, Beata
Oczywiście, że pamiętam, że Tonks jest metamorfomagiem. Rzecz w tym, że większość czasu w "Zakonie Feniksa" spędza w krótkiej, różowej fryzurce, także w momencie, kiedy Harry ją poznaje Po prostu boję się, żeby w długich, fioletowych włosach nie była cały czas, bo już się przekonałam, że filmowców stać na wszystko ;] Ale buźkę i ciuchy ma w porządku, tak więc nie jest źle. Odnośnie młodego Lupina, widziałam to zdjęcie, ale to nie jest ten Utechin, Utechen (różne wersje widziałam), czy jak go zwą. Chłopak nazywa się bodajże Stuart Hastings i swojego czasu internet obiegła plotka, jakoby to on miał być młodym Remuskiem. Towarzyszyło jej to zdjęcie. Niedługo potem informację tę ostatecznie zdementowano (patrz np. HPANA), a zdjęcia tego 'prawdziwego' Lupina jak nie było, tak nie ma I dlatego spytałam o to, bo mnie nie było parę tygodni w Sieci i może coś przegapiłam... EDIT: Aha... QUOTE Ale czy on wygląda na SPORO starszego niż piętnastolatek, właśnei na tych zdjątkach wyglądzie dzieciowato (w rzeczywistości ma 20 ) Tak mniej więcej dzisiejsze piętnastolaki wygladają ( no, wiesz, dobrze odżywieni i w ogóle) więc czasami 15 od 20 nie odróżnisz... Cóż... ja mam 15 lat, do niedawna chodziłam do klasy z 16-latkami i niektórzy byli rzeczywiście dosyć wyrośnięci, ale inni - wręcz przeciwnie Różnie to bywa. Zobaczymy, jak się będzie prezentował w pełnej okazałości W każdym razie sądzę, że mi się może spodobać. Ten post był edytowany przez kkate: 28.08.2006 12:12 -------------------- just keep dreaming.
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 19:55 |