[muzyka] Koncerty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Koncerty
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jeśli temat był to proszę o usunięcie
![]() Na pewno (albo przynajmniej : może) byliście kiedykolwiek na jakimś koncercie, koncertach, niezależnie jakiego zespołu. chciałem się dowiedzieć na jakich koncertach byliście, czy wam się podobało, jakie piosnki zagrali, i co tam jeszcze zapamiętaliście. Ja wypowiem się ostatni. |
![]() ![]() ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Po "Show Your Bones" nie można jej odmówić zdolności wokalnych. Drugi album jest zupełnie inny niż pierwszy. Mniej agresywny, mniej surowy. Karen przekonała mnie, że potrafi śpiewać. Wszystkie kawałki są zdecydowanie spokojniejsze, chociaż dalej są energetyczne i mają dużą siłę ekspresji. Gitara bardziej melodyjna, no i przede wszystkim zwrot o 180 stopni pod względem wokalu. Image sceniczny pozostał jak po pierwszej płycie. Dzika, nieposkromiona, wiecznie żywa, energiczna i wesoła. Ach ten śmiech. Potrafiła śmiać się w połowie piosenki, a potem kontynuować ją bez żadnej nutki zachwiania. Doskonały balans między "wrzaskiem" a "śpiewem". Wszystko było wyważone. Koncert jak najbardziej udany ;]
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:09 |