Hakerstwo.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Hakerstwo.
Dziewczyna z Slytherina |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 17.06.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Wszystko w tytule. Co myślicie o hackowaniu? |
![]() ![]() ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE w końcu to, że koszystamy z np.przegrywanych płyt teoretycznie korzystanie z przegrwanych płyt nie jest piractwem. każdy ma prawo zrobić kopię zapasową posiadanego programu. a fakt, że orginału danej rzeczy nei mamy to już zupełnie inna rzecz. QUOTE że potem pożyczamy je komuś zachęcając do przegrywania. o przepraszam. ja nikogo nie zachęcam. jak komuś pożyczam płytkę to np. do posłuchania (np.muza) lub do zagrania. to że owa osoba bierze i przegrywa to już nie moja sprawa QUOTE ściągając muzyke z przeróżnych programów dajemy tą samą możliwosć użytkownikom sieci, aby pobierali nasze utwory. a nawet oglądajac z kimś wspólnie piracki film. A czy ja kogoś zmuszam? Powiedzmy, że mam film ściągnięty z neta. Tak? I go sobie oglądam. Tak? Ale przeciez nie zmuszam nikogo innego! QUOTE ależ nie. oczywiście, że nie. Właśnie nie. To byłoby to, gdybym np. wywiesiła ogromniasty transparent na wieży ratusza z napisem "LUDZIE NIE KUPUJCIE ORGINAłOW!! KOPIUJCIE I SCIAGAJCIE Z NETA!!!". Skoro uważąsz, że wszyscy propagują piractwo, to macie nieźle obplakatowane miasto ![]() To nie jest propa -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:59 |