Sumienie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sumienie
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Tkwi w ciemności,
Ni to zamyslony, Ni to zadumany, Stoi i patrzy, Patrzy... Choc jest ślepy, Spogląda w głąb ciebie... Krzyczysz... On jest twoim obliczem... On jest TOBĄ... Krzyczysz... Myslisz, że to sen... Ale on wróci... -------------------- Luke I'm your father!!!
|
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Moje wiersze też były traktowane sceptycznie na początku, ale nie znikałam nigdy. (Zresztą, aż się boję zaglądać no mojego kajecika z lat niewinnych i pierwszychpopełnionych wierszydeł...) Hmmm... Krytyka zawsze mi się przydawała i wyciągałam wnioski, jednocześnie starajac się nie zgubić tego co chciałam przekazać. I muszę powiedzieć, że nadal w dużym stopniu to jak jest tutaj wiersz przyjęty, jest dla mnie pewnym wyznacznikiem. Nie zawsze, bo czasem mam zdanie inne niż opiniujący moje utworki (i to w obie strony - podoba mi się coś, co jest zjechane, a nie podoba wiersz chwalony). Ale zawsze uważnie czytam to, co inni widzą w moim wierszu. I to czego nie widzą
![]() Mam tu jeden taki wierszyk... Tajemniczy. Części się podobał, części nie, ale nikt nie odgadł o co chodzi. Bo ja, wiedząc o czym pisałam, czytam go zupełnie inaczej. Ale to tylko pojedyńczy przypadek, takie małe pytanie do forumowej społeczności. A tak słucham Was uważnie i szanuję i przyjmuję do siebie Wasze zdanie. Bo w końcu, choć poezją w pewien sposób przekazuję siebie, przecież piszę dla kogoś. Dla ludzi, którzy to czytają. Żeby ktoś to zobaczył. Żeby ktoś zaopiniował, zastanowił się bądź to wyśmiał. W poezji jest coś z ekshibicjonizmu i próżności ![]() Ten post był edytowany przez Sihaja: 16.10.2006 16:24 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:08 |