Portret Jo Rowling
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Portret Jo Rowling
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Portret Joanne Rowling
Obraz przedstawiający autorkę "Harry'ego Pottera" - J.K. Rowling został wczoraj odsłoniony w londyńskiej Narodowej Galerii Portretów. Jego autor, Stuart Pearson Wright, powiedział, że podziwia Rowling, ponieważ jest ona "kobietą, która potrafi z sukcesem pogodzić macierzyństwo i karierę". Pani Rowling portret bardzo się podoba, ale "pokazuje jej więcej niż jakiekolwiek zdjęcie". Oto, co powiedział na ten temat Wright: Namalowałem Jo głównie z powodu mojego podziwu dla kobiety, która która potrafi z sukcesem pogodzić macierzyństwo i karierę. Jo powiedziała mi, że wśród moich prach przyciągnęły ją malutkie obrazki, które przedstawiały rodzinę z rudymi włosami. Wyznała mi, że także ciekawią ją ludzie z rudymi włosami, a to nie powinno zdziwić wszystkich czytelników, którzy znają rodzinę Weasleyów z serii o Harrym Potterze. A tak wygląda ten obraz: ![]() Źródło: HPANA -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
Nesta |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 89 Dołączył: 20.10.2006 Skąd: Lublin Płeć: Kobieta ![]() |
Ten pierwszy portret może nie jest za piękny, ale ukazuje, że tak na prawdę jej życie nie było najlepsze, czy jak kto woli wysłane różami. Ale podoba mi się sam pomysł tegoż portretu. A drugi za to, może i jest żywszy, ale jakoś do mnie nie przemówił.
-------------------- "Najpiękniejszy uśmiech ma osoba, która najwięcej przecierpiała."
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 01:20 |