Spalinowy Oddech
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Spalinowy Oddech
WildThing |
![]() ![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Takie "coś" obmyśliłem idąc sobie poboczem. Można śpiewać na melodię "Natalia w Bruklinie"
Gdy codzień idę szosą Odcinek Gdańsk-Warszawa Nic nie cieszy bardziej Niz TIR na horyzoncie Buty zmoczone rosą Bo mokra od niej trawa Wielki TIR z naczepą Czekam na ten powiew Gdy latem wędruję Po szosy zakrętach Z kroplą potu na czole, Spalony na czerwono Wyschnięty jak rodzynek Rozpalony słońcem Pędzący TIR z naczepą Jest jedyną ochłodą Gdy zima przymrozi A ja na autobanie Przymarzam do pobocza, Idąc tak jak co dzień Do mojego liceum Cztery kilometry dalej Kiedy mnie ogrzeje Spalinowy oddech? (aha, jeszcze jedno. ja tak naprawdę nie chodze do szkoły szosą. mam ja na miejscu ![]() EDIT: poprawiłem tylko choryzont na horyzont. Nie będę się ukrywał: czasem zdarzy mi się posadzić byka ![]() Ten post był edytowany przez WildThing: 27.10.2006 22:31 -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Nie przekonał mnie, jakoś tak przeleciało i poleciało, jako ten właśnie spalinowy oddech. Może mam jeszcze percepcje porannie zaburzoną =) Pisywałeś lepsze wiersze, według mnie.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 23:56 |