[muzyka] Elektronika, maści wszelakiej!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Elektronika, maści wszelakiej!
Eva |
04.08.2006 15:33
|
nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta |
Od dawna nosilam sie z zamiarem zalozenia jakiegos tematu w tym stylu, coby dobic powszechna opinie, ze jak ktos sie lubuje w muzyce elektronicznej to juz odrazu musi miec biale rekawiczki, zloty gwizdek i futrzane gacie. Dlatego tez potrzeba mi waszych opinii, o kwiecie mlodziezy i tegoz forum - jaka muzyka, ze tak powiem - syntetyczna, przemawia do was najbardziej? ;>
Ja osobiscie sklaniam sie przede wszystkim ku Infected Mushroom, Clan of Xymox, Funker Vogt, Icon of Coil, Astral Projection, Brooklyn Bounce jest juz strasznie techniawkowe ale tez lubie xD, Combichrist (sex, drogen und industrial zabija :P), klasyczny Faithless czy Juno Reactor (pistoleroooo!), Psycode, Apsara, .. Koniec wymienianek :P Dzielcie sie. Dawajcie linki, polecajcie. Endżoj :d -------------------- |
Ahmed |
02.11.2006 01:39
|
The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna |
Juniorów mam na lapcioku w Warszawie, a do niedzieli w domku w Lublinie siedzę, więc będziesz musiał poczekać. Chyba, że Rysio będzie na tyle uprzejmy i coś tutaj wrzuci. Sam chętnie zapoznałbym się z całym ich nowym albumem, bo mam tylko 3 kawałki.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
02.11.2006 11:53
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna |
QUOTE(Ahmed @ 02.11.2006 00:39) Chyba, że Rysio będzie na tyle uprzejmy i coś tutaj wrzuci. bedzie i wrzuci :] In The Morning Double Shadow The Equalizer |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:44 |