Dlaczego Kocham Www.magiczne.pl?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dlaczego Kocham Www.magiczne.pl?
BurondoGhe |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
kocham www.magiczne.pl!
![]() można tu odnaleźć przyjaciół! można poczytać ciekawostki o harrym potterze! można porozmawiać także na inne tematy! a co najważniejsze- można poznać cat, neonai i miśka! ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Cat: 17.11.2006 23:30 |
![]() ![]() ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja szanuję forum za to, że jest kreatorem ludzkich gustów. To tutaj poznałem część moich wielkich fascynacji muzycznych, polecono mi kilka książek czy filmów. Wróciłem dzięki temu na łono Kultury. Uhahałem się co nie miara, czytując Stupid&Ugly, albo przeglądając linki w Wyszukanych w Sieci. Dyskusji na różnorodne tematy całkiem tu sporo, na wesoło i na poważnie, z dystansem lub bez. Każdy znajdzie cuś dla siebie. Co najważniejsze, poznałem grupę "naprawdę magicznych" indywiduów, którzy napędzają całą tą machinę - ludzi, którzy potrafią żartować, dyskutować, bawić się, nie boją się spierdalundy, kradną materace i mają (nie)poukładane w głowach.Mam nadzieję, że MF będzie żyło długo i szczęśliwie, bo stało się całkiem sporym kawałkiem mojego internetowego życia
![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 23:54 |