Dlaczego Kocham Www.magiczne.pl?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dlaczego Kocham Www.magiczne.pl?
BurondoGhe |
17.11.2006 22:50
|
Unregistered |
kocham www.magiczne.pl!
można tu odnaleźć przyjaciół! można poczytać ciekawostki o harrym potterze! można porozmawiać także na inne tematy! a co najważniejsze- można poznać cat, neonai i miśka! Ten post był edytowany przez Cat: 17.11.2006 23:30 |
Ronald |
19.11.2006 21:54
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna |
Widzę, że tu już się jakaś zgrana grupa wytworzyła
Rzadko zaglądam poza forum główne i żałuje, bo tu naprawdę fajne dyskusje się toczą Ja lubię magiczne za to, że wreszcie mogę rzecziwi pogadać z kimś o HP bez konieczności słuchania, ze zanudzam juz tym tematem, a poza tym w realu nie znam nikogo, z kim mógłbym pogadać o HP na takim poziomie. Magiczne zaciera róznice wiekowe i za to też je lubię. Nie poznałem też w realu nikogo z tąd, ale to moze przyjdzie z czasem -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:08 |