Dlaczego Kocham Www.magiczne.pl?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dlaczego Kocham Www.magiczne.pl?
BurondoGhe |
17.11.2006 22:50
|
Unregistered |
kocham www.magiczne.pl!
można tu odnaleźć przyjaciół! można poczytać ciekawostki o harrym potterze! można porozmawiać także na inne tematy! a co najważniejsze- można poznać cat, neonai i miśka! Ten post był edytowany przez Cat: 17.11.2006 23:30 |
GrimmY |
20.11.2006 12:45
|
Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna |
ja się dzisiaj zorientowałem, że 'Cat' to po angielsku znaczy kot. refleks.
lubię to forum, bo chociaż nie miałem okazji z nikim skonfrontować się live (ops, sorry, pozdrowienia dla Shell:*) to poznałem tu kilku przednich ludzi, kilku buców i tym podobnych. nie kumam o co chodziło z jakimś fioletowym, napisałem na forum potter'owym chyba ze 3posty, nie słucham nrr i rzadko kiedy udzielam się w poważniejszych dyskusjach, ale i tak czuję się tu świetnie. za jakiś czas znowu powstanie podobny temat i znowu będziemy się nawzajem po jajcach lizać i wspominać jak to kiedyś nie było zajebiście...dzisiejszy dzien to będą dla nas stare dobre czasy ;d -------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:41 |