Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam
![]() Ogladaliscie ten serial? Podoba sie wam? Z kim powinna byc Veronica? Mam nadzieje, ze znajda sie tu ludzie, ktorzy kochaja Logana jak ja ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
też lubię Gilmore Girls, ale ostatnio jak puszczali to nie mogłam się połapać czy już to kiedyś widziałam czy nie. w każdym razie z chęcią bym znów je zobaczyła, najchętniej jednocześnie wylegując się na kanapie i rozmawiając przez telefon z koleżanką, która robiła to samo- jak to zwykle bywało
![]() jak tam już kiedyś wspominałam uwielbiam też Miami Vice, bo jak bardzo głupie by nie było (a jest), kocham ten brak głębi, kiczowate Miami i w ogóle. no i Philipa Michaela Thomasa, o. zresztą i tak- tylko zależnie od tego jak mnie wciągnie, regularnie lub jak się trafi- ciągle oglądam jakiś serial. w wakacje całe dni rozwalało mi ''The O.C.'' ze sztywną Mischą Burton, na początku ot tak sobie włączałam sobie kiedy nie miałam nic lepszego do roboty, a potem ludziom dookoła pozostawało już tylko pukać się w głowę jak coś ode mnie chcieli ![]() a ostatnio pod wpływem braku czegokolwiek innego powróciłam do ''ER''. ale szybko zrezygnowałam, bo trafiłam akurat na dwa niemal najczęściej wymieniane ulubione odcinki- jak Carter i Lucy dostają nożem od jakiegoś psychopaty i tak mnie przetrzymały w napięciu, że inne już zdawały mi się nudne :} ale nie tylko ja taka głupia jestem. po ostatnim odcinku drugiego sezonu ''The O.C.'' nie mogłam się połapać w rozmowach o tym co się stało, kiedy opis sugerował, że oglądałam. nawet Vlary oglądał ![]() a przy tych odcinkach ER niektórzy nie powstrzymali się i nie mogli nawet nie powiedzieć kto umrze... -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:54 |