Więc...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Więc...
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Właśnie się dowiedziałem, że mam na studiach gościa, który się nazywa Bartosz Zmyślony. Mówcie co chcecie, ale to informacja warta nowego tematu. Poprawiła mi humor chyba na 3 tygodnie do przodu. Dzięki, Bartku Zmyślony!!!!
|
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE ja mam głupie nazwisko. nie żeby ktoś się ze mnie śmiał z jego powodu, ale po prostu nikt nie potrafi go usłyszeć dobrze za pierwszym razem... czasem mam przez to problemy ;] byłam już np. Anią Maj, Anią Gnaj, itp. O, ja też mam podobny problem. Moje nazwisko ma tę zaletę, że jest krótkie i trudno je na coś głupiego przekręcić, ale zawsze kiedy się przedstawiam, muszę je powtórzyć. Niektórzy nauczyciele do dziś mają problemy. I tak nie wiedzieć kiedy i jak zostałem Przemkiem Zanio. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 03:08 |