Właśnie się dowiedziałem, że mam na studiach gościa, który się nazywa Bartosz Zmyślony. Mówcie co chcecie, ale to informacja warta nowego tematu. Poprawiła mi humor chyba na 3 tygodnie do przodu. Dzięki, Bartku Zmyślony!!!!
Illusion
06.06.2006 20:02
w rozmowach w toku był Cyps albo Zyps ;P
http://www.nazwiska.friko.pl/
Avadakedaver
06.06.2006 20:45
Illusion ma rację, był i Zmyślony i Maja Pszczółka i sporo innych.
Mój kumpel nazywa się Adamski, a wołają na niego Adams. I za każdym razem jak mówię coś o "Rodzinie Adamsów" muszę się mu tłumaczyć.
O rany, Katonie, ja mam w grupie pana (chyba) Tomasza Zmyślonego.
Kto chce mnie dotknąć?
mozesz mnie opluc? proooosze :>
I SAID WHO WANTS TO FSCKIN' TOUCH ME!?
Syriusz_Black
07.06.2006 12:53
a u mnie w szkole był Tomasz Ciota!
U mnie był - Paweł Ch*j - autentycznie, widziałam na liście przyjętych.
Niestety, z tego co słyszałam nie wytrzymał w swojej klasie, bo - razem z kolegą Grzybem i Torbą - stanowił główny punkt programu u prześmiewców.
owczarnia
07.06.2006 13:44
Pfft, a co powiecie o panu, który nazywa się Alfons (albo Alojzy, nie jestem pewna) Fiut? Jest profesorem doktorem habilitowanym, bardzo poważny człowiek. Albo Kornelia Przydatek, moja koleżanka ze studiów. Co tam jeszcze... O, pan doktor Blóm, mój neurolog (coś dla Avady

).
a ja mam owoc w nazwisku i jestem prześladowana.
Mroczny Wiatr
07.06.2006 15:46
QUOTE(Vilanda @ 07.06.2006 13:46)
a ja mam owoc w nazwisku i jestem prześladowana.
a jesteś zakazana?
Avadakedaver
07.06.2006 16:34
nazwisko to jeszcze pół biedy, nie wszyscy po nazwisku się znają. A ja zawsze muszę przyżekać, że na prawdę mam na imię tak, jak mam. A co kulturalniejsi mówią tylko "ale ładne imię". Ale najczęściej słyszę tylko "seeeeerio?! łał..." albo "nie wciskaj kitu". Dlatego nigdy się nie przedstawiam. Albo ktoś mnie przedstawia, albo rozmówca dowiaduje się o mojej godności z rozmowy.
Na palcach jednej ręki mogę wymienić kto potraktował to imię jak zwyczajne.
Illusion
07.06.2006 16:59
A jak masz na imię? ;>
A ja wiem, a ja wiem. Powiem jak mnie ładnie poprosicie (o numer konta pytać PM-em).
Ja nazwisko mam znośne. Ale miałam w liceum kolegę co się Macałka zwał, Kołtun też był. A teraz mam w grupie Kąkola. I w ogóle jest zajebiście.
Avadakedaver
07.06.2006 19:37
Estiej/Hazel...
moglibyście...?
nie wierzcie ludziom, ktorzy przedstawiaja sie przez osoby trzecie :}
Avadakedaver
07.06.2006 20:22
Powiedziałem, że nie lubię się przedstawiać.
To, że ktoś mnie przedstwi nie jest niczym złym. Chyba.
Michasioo.
a podteksty są nieaktualne.
Bujdka;)
07.06.2006 20:48
od misiów to ty się odpierdziel będź.
Avadakedaver
07.06.2006 20:49
eeeeee
bo teraz chyba coś źle ktoś mógłby wyczaić...
Michasioo to był zwrot do Childa, a nie przedstawienie się.
Ja też wiem! Mogęęęę im powiedzieć?? Pliz pliz pliz ;] Twoja soistra Cię sprzedała kiedyś na forum. Trzeba przyznać, że naprawdę oryginalne imię.
Avadakedaver
07.06.2006 21:01
proszę.
Illusion
07.06.2006 21:09
Dopiero teraz do mnie coś dotarło, przy okazji imienia Avady. Mam brata o dziwnym imieniu - Gniewomir, zdrobniale Gniewek, Gniewko. Od tej książki - "Gniewko, syn rybaka"

I też nie lubi się przedstawiać.
Mój kumpel, najlepszy chyba, ze studiów - Gniewosz;>
Avadakedaver
07.06.2006 21:12
rządzi też Cierpisław.
Ziemowit też jest dobre - Ziemiek, Ziemuś ;]
se se se....przechodzę do głównego punktu dzisiejszego wieczoru. Nasz szanowny i wielce zasłużony towarzysz Avadakedaver, przez przyjaciól zwany Avadą, ma na imię:
Iwo.
Oryginalne. Nie ma co. Mnie się osobiście podoba.
Illusion
07.06.2006 21:14
Gniewosz to zupełnie inne imię

ale zdrobnienie takie samo.
Łeeeeee, myślałam, że gorsze.
Niejednego Iwa w swoim życu spotkałam.
Mój kolega ma Mieszko, ale jak czytam te różne u góry to mi się całkiem zwyczajne wydaje.
Iwo. Kojarzy mi się z jakąś brazylijską telenowelą która oglądała moja siostra. Jakiśtam Anioł XD
Illusion
07.06.2006 21:17
Iwo, Iwo... To tak jak w tym tasiemcu

edit
O właśnie. Zbuntowany Anioł.
Avadakedaver
07.06.2006 21:26
Zawsze kiedy już muszę sie przedstawić mówię: Tak jak ten ze "Zmutowanego Anioła". Laski: "ŁŁŁaaaaa!!!!! masz na iię tak jak ten ze Zbuntowanego anioła!! oglądasz to?" ja na to mówię:" muszę. a pozatym to ON ma na imię tak jak ja, a nie ja tak jak on. I moje imię pisze sie przez "W" a nie "V". ".
Hazel jest żywym przykładem. Właśnie tak się dowiedziała.
Syriusz_Black
08.06.2006 09:38
pIwo

- miałem w szkole gostka i od tego imenia go tak nazywali.
A imię Kosma? Rościgniew? Mścigniew? Jozafat?
moj kumpel ma Gniewosz, ale wszyscy mówią na niego Mniruś.
owczarnia
08.06.2006 10:56
A mnie się Iwo kojarzy nie z żadnym Zbuntowanym Aniołem (co to jest w ogóle?...), tylko z "Szatanem z siódmej klasy"

. Bardzo ładne imię btw, niezwykle oryginalne, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu

.
A ja chodziłem do klasy z Wątrobą. I nawet coś tego...
A łe... spodziewałam się czegoś super niewiadomo jak wypaśnego, a tu tylko Iwo ;p
Ja mam fajne imię, nie jest super rzadkie, ale przynajmniej nie mam na imię tak samo jak połowa mojej klasy. Aldona. (:
Z ciekawych imion to znam Emmanuela. (:
Illusion
08.06.2006 17:18
QUOTE(Syriusz_Black)
pIwo

- miałem w szkole gostka i od tego imenia go tak nazywali.
A imię Kosma? Rościgniew? Mścigniew? Jozafat?
Kosmę znam jednego i szczerze mówiąc, nie wiem jak można tak nazwać dziecko. Nie cierpię tak się do niego zwracać. Okropne imię, takie jakieś zniewieściałe, a w dodatku kojarzy się z kosmitą
QUOTE(Katon @ 08.06.2006 13:51)
A ja chodziłem do klasy z Wątrobą. I nawet coś tego...
Wątrobę to my mamy na forum

chociaz teraz raczej sie nie pojawia;d
Znam Emmanuela, Donata i Hadriana - trzej bracia

Znam też jednego Ezechiela
dominisia888
08.06.2006 17:31
Najdziwniejsze imiona moich znajomych Olimipia, Fatima i Delfina ( są kuzynkami, jakaś mania w rodzinie dawanie dziwnych imion ), a tak poza tym Gniewomir, Aldona, Emanuela też znam, ale akurat te 3 imiona mi się podobają

A co do nazwisk w moim bloku mieszka Katarzyna Pizda.
Syriusz_Black
08.06.2006 17:32
U mnie w szkole jest Emmanuela Hussein XD
u mnie są pamele i miriam.
Illusion
08.06.2006 17:45
No to jak już tak wymieniamy... W mojej klasie jest chłopak, Sergiusz, który ma liczne rodzeństwo i każde z nich oprócz siostry Julii ma dziwne imię. Wszystkich nie pamiętam, ale te co wryły mi się w pamięć - Denis i Amadeusz
Jeszcze Cyprian, ale to akurat strasznie mi się podoba. Takie trochę egzotyczne.
I mój tata ma znajomą - Balbinę O_o
Cyprian mam z bierzmowania ;p
Ostatni polak w alfabecie? Żelisław Żyżyński;>
ja znam Odę. Denis też jest.
Cyprian ładne imię. Fajnie brzmi. Tylko jak się je zdrabnia? Cypruś? ;>
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę