Ale Sasetka to przecież jedno z tych dzieci było!
cholera wie co te smerfowe jagody z nimi robiły
Może to jak wiagra działało
Illusion
09.06.2006 23:23
no właśnie! w bajce dla dzieci nie ma miejsca na seks!
w bajce dla dzieci nie ma miejsca na seks!
No jasne, że nie ma! Zaraz by biedni rodzice musieli odpowiadac na pytanie: "Mamooo/Tatooo, a skąd się biorą dzieci?"
nie widać przyczyn, widać efekt.
QUOTE(Avadakedaver @ 09.06.2006 21:16)
Nimfka, ja tam bym do Ciebie walił "Karota".
Powiedzmy :]
co wy gadacie. bajki dla dzieci propagują wszystko co złe. sok z gumijagód to co? może nie denaturat?
Bryna to raczej nie, ale mi się kojarzy z wisniówą, albo innym bimbrem

QUOTE(MisieK @ 09.06.2006 23:37)
bajki dla dzieci propagują wszystko co złe.
Ano. Weźmy np. Królika Bugsa (tak, tak! Zaś się przyczepiłam), który zakłada damskie ubrania, maluje się i podrywa innych facetów...
Avadakedaver
10.06.2006 16:32
może miał hiszpańską wadę wymowy?

D
Dlatego napisałam, że krzyknął 'coś w stylu'. Brzmiało jak Jezus.
QUOTE(Neonai @ 09.06.2006 11:19)
u mnie jest Gizela Bansleben. skubana rzecznik praw ucznia.
ona ma tak nazwisko? OooOOOooO
nie

nie wiedziałam tego. ale już mnie nic nie zdziwi w tej szkole p:
buehehehe, jaki temat ;]
Ewa Joanna Małgorzata
nazwiska nie podam, no bo kurde
ale mam korzenie ukrainsko-gruzinskie ha! ;]
Iwo chodził ze mną do klasy w podstawówce i byl niegrzeczny - połamał mi okulary i od tamtej pory już nie nosze i ślepne
mieliśmy Marike Masajade w liceum, legenda głosi ze to turecka księżniczka była
Tymek - tak sie mój kot wabił, ale zmarł na raka
teraz mam Fenisława, ale wołamy na niego Fenek
acha, a w przedszkolu była Aldona Pałka i chodziła w przebraniu wiewiórki
zawsze jej zazdrościłam, bo miała taką piękną rudą kitę.
Nie turecka tylko tatarska =D
faktycznie!
ale Ania Fiut to też urocze jest niezwykle
wygrywała wszystkie olimpiady i jej zdjęcie wisiało w związku z tym w gablotce wraz z ogromnym nazwiskiem
hmmm...
ja mam głupie nazwisko. nie żeby ktoś się ze mnie śmiał z jego powodu, ale po prostu nikt nie potrafi go usłyszeć dobrze za pierwszym razem... czasem mam przez to problemy ;] byłam już np. Anią Maj, Anią Gnaj, itp.
za to nie chciałabym być w skórze nauczyciela kolegi- Grzegorz Stanik i autorytet u klasy poszedł...
a ja mam nazwysko wybitnie.. prosemickie :P
ahaha nie zapomne reakcji Misia na Wątrobę
PrZeMeK Z.
21.11.2006 21:03
ja mam głupie nazwisko. nie żeby ktoś się ze mnie śmiał z jego powodu, ale po prostu nikt nie potrafi go usłyszeć dobrze za pierwszym razem... czasem mam przez to problemy ;] byłam już np. Anią Maj, Anią Gnaj, itp.
O, ja też mam podobny problem. Moje nazwisko ma tę zaletę, że jest krótkie i trudno je na coś głupiego przekręcić, ale zawsze kiedy się przedstawiam, muszę je powtórzyć. Niektórzy nauczyciele do dziś mają problemy. I tak nie wiedzieć kiedy i jak zostałem Przemkiem Zanio.
rhiamona
21.11.2006 22:14
ja mam na imie... Iga. Głupie trzy litery a zazwyczaj ludzie przekręcają "Jak się nazywasz Iza? Kinga?A przecież nie jest takie rzadkie znam z pięć swoich imienniczek. Kiedy byłam mała chciałam się nazywać bardziej... normalnie, pospolicie Kaśka, Baśka albo coś takiego. Teraz już się przyzwycziłam. U mnie w budzie jest moda na zagraniczne imiona, jakieś Alany, Dylany Samuele itp.
PrZeMeK Z.
21.11.2006 22:24
Oh, please. What a crap.
Chodzi o te zagraniczne imiona, żeby nie było. Iga mi się podoba. Rzuca się w uszy.
avalanche
21.11.2006 22:31
U mnie w budzie jest moda na zagraniczne imiona, jakieś Alany, Dylany Samuele itp.
ja mam w grupie Denisa. Lol.
a ja Armaride Quesari
ale ona z tych arabskich krajów pochodzi, to tam pewnie jakąś Kaśka naszą jest czy inna Zośką.
ahaha nie zapomne reakcji Misia na Wątrobę
Miętówka
30.04.2011 14:41
Tak tak, widzę jaką datę ma ostatni post, wiem, że już nikt tu nie zagląda, ale co mi tam.
Poznałam dzisiaj
Doriana Kapustę. Ja tam jestem pod wrażeniem.
A 28 kwietnia imieniny obchodzili Afrodyzy i Afrodyzja

.
Haha, zapomniałam o tym temacie
epic necro in such a dead forum
NECREPTION
Avadakedaver
03.05.2011 00:29
każdy post już jest necro
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę