Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam
![]() Ogladaliscie ten serial? Podoba sie wam? Z kim powinna byc Veronica? Mam nadzieje, ze znajda sie tu ludzie, ktorzy kochaja Logana jak ja ![]() |
![]() ![]() ![]() |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
cichoptoka oglądają z insektem!
dzisiaj w newsweeku czytałam, że Polsat ma emitować serial na podstawie tołstoja - wojna i pokój. brzmi nawet ambitnie. ostatnio jakoś częściej nawiedzam tą stację, jeśli chodzi o filmy. jak jeszcze serialem zarzucą pyszniutkim to może ich nawet polubię i zapomnę, że mają okropne teleturnieje. [a z lepszych rzeczy. poświęcam się prawie codziennie na oglądanie niemieckiej wersji Simpsonów. O 18.00 do 19.00 dwa odcinki lecą. Stacyjka z 7 jako logo. czasem się tak wdrożę, że nawet coś więcej zrozumiem ![]() Ten post był edytowany przez avalanche: 21.11.2006 23:05 -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:58 |