Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
Rookwood |
19.11.2006 16:04
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta |
Witam Niedawno skonczylam ogladac pierwsza serie tego serialu i naprawde go UWIELBIAM. Niestety nie wiem, czy byl juz taki temat na forum (wydaje mi sie, ze nie), bo wyszukiwanie na stronie mi nie dziala, wiec jakby byl, prosze o usuniecie.
Ogladaliscie ten serial? Podoba sie wam? Z kim powinna byc Veronica? Mam nadzieje, ze znajda sie tu ludzie, ktorzy kochaja Logana jak ja |
hazel |
28.11.2006 13:19
|
czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer |
Klan to ostatni raz oglądałam chyba jeszcze w podstwówce. Generalnie - do seriali telewizyjnych nie mam zdrowia. Co innego, jak mogę sobie obejrzeć w dowolnym momencie, a co innego, jak mam cały tydzień czekać.
Na polskich serialach nie znam sie zupełnie. Nawet jak mi się uda czasami spojrzeć na jakiś kawałek odcinka, to nie wiem, co to za serial, bo i tak w każdym ci sami aktorzy i te same akcje. O większości seriali, które wymieniacie też nie słyszałam. No, ale. Ja nie o tym chciałam. Przebrnęłam przez pierwsze dziewięć odcinków serialu Jericho (podobno w grudniu ma byc na AXN). Jak już chyba gdzieś pisałam, pilot daje nadzieję na kawałek dobrego kina sensacyjnego. Pomysł nie jest nowy - mieszkańcy małego miasta w Kansas zostają odcięci od świata, chwilę po tym, jak na horyzoncie pojawia się atomowy grzyb. NIkt nie wie co się dzieje, telefony nie działają, prądu nie ma. Trzymają w napięciu, ale potem akcja traci rozpęd i rozmywa się, ustępując miejsca typowo obyczajowo-romansowym rozterkom bohaterów. Widać, ze zadziałało tu prawo popytu i podazy - seriale z "klimatem" mają dużą oglądalność, więc powstaje ich coraz więcej. Wystarczy dobry początek, bohaterowie z tajemniczą przeszłością i mamy samonakręcająca się spiralę popularności. Co wcale nie zmienia faktu, że serial wciąga. A zajawki dziesiątego odcinka są naprawdę obiecujące. -------------------- The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 20:19 |